MURPHY @SUNCITY RADIO YOUR WOMAN NEEDS YOUR ATTENTION

5 thoughts on “MURPHY @SUNCITY RADIO YOUR WOMAN NEEDS YOUR ATTENTION

1. Why yuh never tell him face to face..mano e Mano since it’s really him u want to know? ? Why was it necessary for us to know too when we really weren’t interested n Don’t care in any event? ?

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    Teef an geem tuh @#$&&? Bun, cheese, milk wash dung dat.. my youth, ask fi nutri bun and tek cherry milk. :ngakak man only bad pan di radio ie look like. What a mixupppppup. Dah person yah did have him plans doe lol.. what a whole heap a stress yasso… Mi did know mi did ago need di sirsee tuh blowwow :ngakak

3. Sender if a really you a Joe, you a pussy and no ratings fi u. A di fuss u a play Joe dont? We see it man. The woman know a who send this even if she did av 2 side man. Fuss rule of Joe Grindery, kip u kaka shut. Second rule humble bcuz u a f**k fi him gyal, who a f**k fi u? U loouuuu, as Yardie say, wah mek u neva go ova deh and tell him? To the oman, when u a look side man, duh mi a beg u duh, carry out due diligence nuh. If a me a the Dj mi shat u bax not because u gi mi bun but the brightness of the f**ka. Mi naah kill up myself ova no bun matter of fact the ongle time me ago get bringle is if the bwoy naah lef nutten pon the dresser.