MORE PAN NICKY AND DI MAN

Pinky how nikki she nuh go live and talk how har man put har out since she did a talk so hype yesterdeh on live bout har relationship and the man hate har like poison him say it outta him mouth. him a say she take it far wen she go live a talk talk bout him Nd him ave it fi say a she send in har self with the picture with dem together cuz nobody ave di pic. And him neva yet post e pic on Ntn a lie she did a tell bout ex take off pic offa him WhatsApp. she did a live with damion so him put har out last night say she a crosses and she love mixup life look like she ofto gi damion a potion a money again an sweet him up cuz him Hate har like poison jus the money nice him nuh stop eat har down like a candy shop

Why she caah keep a man har hole coming like rubbish 

😂
😂
😂
😂

Di likkle gal a fight fi luv like she neva get no love when she was a child. Cuz damion say if she never a support him house she couldn’t did use to stay deh none tall. F**k di two Bestfriend and none truly wants you dat deh sad 

😞

Damion looks truly happy with the girl you post up with him in the video this morning notice a nikki a kiss him up deven hug him hug har him never yet kiss she up in pic or vid

6 thoughts on “MORE PAN NICKY AND DI MAN

1. No this same Nikki was/is a lesbian and how she nuh really like man. So weh all a this plus this yah man yah come from now

2. No sah. D loom ppl dem put a curse on Nikki no man nah stay. Tek weh u can ya youth and mek she gwan wid her crasses self,but mi did hear say she did rent house inna gated community a mobay she no live deh again? Neva know she a kotch ya now fi a gal weh hype so.

3. Suh wait deh nuh pussy dah gal yah seh?? No sah! Dem yah breed a confusion yah soon give birth. Suh she a mine man :ngakak :ngakak mi affi guh hurry up an comment an cut from dah post yah cause mi tink dis catching an yuh know a flu time n suh… Dem gal yah head drop off. She a get back black doe a wah? Den ppl still a buy creme?? Dem fool fool sah.

4. This story not making much sense, how you mind a man who has his own? She living in his house so if she helps with the bills that’s good. It’s costing her less that if she was renting and paying bills on her own, hello that is how most young people are able to save the deposit for their first home, some people live all Inna dem car! I don’t like Nicky more than anyone else but she’s an ambitious girl and gonna keep coming back no matter the set back so sender I suggest you invest in some type a hustle like Nicky because this nah pay Kmt

5. Neva know inna dem time ya man only stay w woman because a “good hole.” Wappen to character, personality, integrity, ability, etc. Simpleton mindset rampant.

6. Kozmik u mussi new, howdy n welcome. I are said it on numerous occasions that character deh a Disney. Wah u a talk bout? Dem longtime supn deh nuh work now. Money, hype and social media facade do it nung a 2020. All you very backa time