MONALISA …WHICH POWA?

Hi met! Now everybody done know seh Kareem big dreams left Monalisa fi aneka Wong this gwaan from last year and the two a dem malice and cuss over insta and everything done … Now this sick stomach gyal Monalisa start throw shades now after aneka all of a sudden a wah hype she?? She shoulda Shame har man left har fi aneka her fren at the time .. Aneka look betta than u duty mona bout the gyal lOok like cow gwaan trouble ppl bad gyal u fi remember seh dem can call immigration on yuh rass a mussy Man U fine a farrin Mek u a hype u still don’t look good like aneka still can’t dress fi save your life .. Bout the gyal pu**y big she tek yuh mAn tho! U ugly Mona u need fi come take care a yuh Pinckney a Jamaica all u good fah a party and look Man U aneka a just the same still she nuh betta but Lowe the gyal alone she don’t see u .. Bout u screen much convo with Kareem fi get a hype gyal only put it up fi 10 mins Den delete u a idiot gyal .. Kareem a big u p**y now u feel him want u back him just as bad
MONA 1

MONA2

MONA3

MONA4

0 thoughts on “MONALISA …WHICH POWA?

1. Cause the Got all the clothes in the world!! Smh I just wish they would have real jobs post that and act like real women

1. This bith been in Atlanta fi months smokin hoin and suckin everybody dick. she bruk pop dun and nuh stop wear hasr ssister clothes. The poor sister work a bar a niht time and f**k everything walking a daytime fi make ends meet . this parasite mona need to et a fukin job and find some money to help poor seletor take care of bob.. It so sad that billboard mother all a ask him where he is on mothers day because she nuh want him with this dutty whorin gal.. Nerissa and Mona slut and f**k out the whole a atlanta and new york.. and still bruk..

2. But wait deh it look like Kareem a entertain Monalisa a tell her things bout Aneka Mek she a gwaan suh! Mona seh she have Aneka file it look like a true caz all now Aneka caan respond and ms know she see a post yah

3. Y Aneka nuh stop send een story? Dwl de tings dem whore ya do fi attention. Not a fan of either of them but when Aneka did a do up Mona pon ig nobady neva seh nutten an as Mona respond aneka she run gone play victim. A Aneka same one send in stories bout Shamiele all de time. But mi hope Shamiele wise up. Bcaz when Aneka ready fi gi ppl shamiele file it nuh stop yasso. Aneka walk an chat seh Shamiele nuh live nuh weh an all Shamiele do a walk an kotch an wear out har clothes dem. She seh she hope she n Nino nuh lef again caz har yard n har clothes dem will be at peace. Aneka nuh real. But Mona need fi duh betta n low dem to Karma.

4. So I went and snoop I don’t see the dressing the sender talking about $300 us can buy both their closets #brokejoblessbitchesmanproblems

5. I follow the both of them on insta and it would seem that mona still hurt. like gurl move on?? Wat r u trying to prove? Whilst i maybe not agree with aneka’s lifestyle, party and dress up every damn day and nuh wuk nuhweh di gyal obviously nah luk or mek much of you… Give it a rest? U seem desperate…U claim yuh man left u fi a big hole gyal so what does that say abt you? After all u claim u tiny but yet yuh tiny hole couldnt hold him?? Get a life and hop offa di damn gyal bk…. Aneka a word of advice, take some time from social media and evaluate yuh damn life… partying and dressing up everyday isn’t all there is to life. Get a job if you nuh ave none and focus on building a life not just for yourself but for your son. PS. I suggest you dash weh dat johncrow kareem, him nuh worth it… him gimmi dat battymanvibe. Oh and mek up wid Shamelie… i liked yall together. Good Afternoon

6. Okay. So about 2 years ago I went to a party with my friend and she saw aneika and says she knows her from when she use to live a maxfield.before she do up the breast. She say she was a go go dancer them time deh. Can anyone confirm if this is a fact?

7. Yes Aneka was a gogo. N kareem a battyman so I don’t know wah de war fa. Dem mussi love de shit up cocky

8. F**k off an guweh! How do u compare a whore n a classy lady n talk about d whore can dress? So wat? What qualities does she have but being a whore? An so wat if Mona love party? I’m sure she not hungry tho n she’s very pretty n classy! Aneka look like a wild hog!

9. Shamiele and aneika malice again??? Smh frenemies! So a who and aneika a do road now? And Mona get ova it girl he is nobody. He gay! Or swing or whatever u wanna call it. Go take care of your son.

10. Mi did always get this battyman vibe from him nd me glad smaddy cum confirm mi suspicion. Anyway, only god can tell me why dem a mek a fool a demself especially mona ova dis damn batty man…. she mussi miss di taste a di shit up hood. Which part a mona pretty nd classy…. she nuh ugly but she sure aint pretty not even cute inna my book but that’s my opinion.

11. Furthermore they are both bi sexual from my understanding so is not unlikely for dem to be with a bisexual male. Gayness pon a whole is straight nastiness so I guess they love d shitty cocky lol.. Anyways Mona a quality fi Aneka BTW WHY IS IT A PROBLEM TO U PPL WHETHER OR NOT A WOMAN HAV A JOB N CHOOSE TO PARTY EVERY NITE? Is it ur clothes? Is it ur money? Unoo jus sad because unoo affi a Wuk unoo ass off n unoo man a mind up d bitches HAHAHAAA

12. Good while now shameile and aneka nah chat… smaddy can tell me why dem stop chat???? From dem fall out aneka draw bk fi crome doll

13. So aneka and shameile vex again??? They will be frenz soon bcaz they cant malice each others for long they have each others secret…..lol aneka try mek sure u a save bccaz if that man left u then u will have to go bck to dancing gogo and that was not a pretty site…always look like a damn crack head bitch plz u aint no lady and ps stop walk and suck every cock and mine u catch HPV in your throat….worst we all know big bitch kareema a wabble bare shit in your throat

14. A who send duty monalisa over yah bout she pretty and classy u not classy u a whore and when your without makeup yuh fava scare dem ….yuh run off a farrin and a gwaan everybody when ask yuh when u a come your yard bout u soon come! Aneka vex with samiele through she and her good man Nino deh back and shamiele ain’t got time to be selling f**k no more ….. Mona don’t laugh cause u sell f**k too but yuh pussy no good a bare chump change u a collect

15. Who a Aneka baby daddy ???is a guy from the media a think … Me a wonder who her son stays with because majority of the time crome doll kotch har yard

16. I don’t think Aneka is a ugly girl yes she has a bug nose everybody has their flaws …question tho is the bitch bleaching?

17. how the hell can a bitch that abandon her 4 year old son run way gone a farrin gone suck hood and whore fi change be classy. These bitches are delusional.. Nobody believe the hype boo and ploease give up the heap wigs you rocking these days .. All that f**kin and cant get a ood weave..Mona please go get your shit toether. This is farrin not Jamaica you not foolin nobody.. The same broke nias you think have money everybody already know bout them only you them can trick cause you new on the scene.. Your sister never warn yuh.. Nerissa how yuh suh wicked to yuh sistah.. Dem dun with you and move on to she.. unuh sad bad

18. Lol I Dont think Mona ugly but she definitely not pretty. She always look tired and done out with the bags under her eyes. I didn’t even know she had a kid until someone mentioned it in a previous headline. And what kind a friend ten her friend man that’s big time f**kery desso still. Lol. And if he’s bisexual I guess both girls don’t mind since they r too. YUCKKKKK . what Ja gone to star

19. Crome is the scape goat, aneka only draw back fi crome cah she go put on braces, so Aneka wah know bout the money man that Crome have….wen crome don’t even have a good bed.

20. Yes it’s true cromedoll don’t have a good bed har bed look like it was given to her from her grandma pass down from generation just the bedftame alone show seh a longtime bed

21. Mona a talk bout Aneka Pussy big but Kareem left her fi the big pussy gal… Aneka wicked tho fi tek the gal man ..

22. Lol every month aneika an shameile vex what a “frENIship” an wen sham owe fi a next phone aneika u can’t help pay for it. So leave di girl mek she itch up pan her man. An cromedoll is such a intelligent girl y u keeping company with those girls? Dem deh road long time an no achieve ntn so dont mek dem bad energy rub off on u girl

23. Crome is just they same like Aneka don’t wanna work for money but prefer to sell they both like the high life … Am happy to see that she stop wearing Aneka clothes now she learn … Keep it up crome don’t let Aneka have anything over you..

24. the sender must be anneka because annek u uglllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyy bad! unnu ever see ar widout makeup and filter? yes mona she fava cow fi true. but mona nuh ugly but she nuh cute widout makeup nor filter either. anneka too wikid bout she a fren and tek di gyal man n say dem a bestie. mona a long time dem nuh like u cah me stand up inna sandz and hear anneka a chat u and a u and ar go together and di same boy wah u and him turn back fren him did a chat u wah day so lo dem ppl deh alone! u dont need to be dere frens

25. is it me but when i see the boy them a fuss over me a keel over…lol…i swear is a hot boy…two nice ladies bringing down each other as usual.

26. I don’t like neither but hey nothing wrong with wearing your sister clothes that is what is wrong with the world. Smh my question is where them get money? Them work? WelL clearly Aneka nuh work cuz if she did she couldn’t a change hair colour every week, jeeze these female need jobs and a life weh dem find time a throw word, dem a argue over battyman Kareem, and it evident he is cuz no real man naw siddung and chat a next gyal wid gyal big pussy bwoy! Aneka please tek the ring outta yuh big raas nose it don’t look good boo boo a nuh every trend unno fe tek up, and monalisa Jesus yuh fava gremlin u calling ppl ugly child take a look in the mirror, and batty bwoy Kareem left yow ass for the big puss lololol y’all need a life

27. Met yuh Don’t see seh Aneka and Shamiele a friend again and Aneka and Cromedoll don’t talk it look like. Lol

28. Yea mi notice ro say she and sham tun back fren and she and chrome anu fren again…lawd dem full a problem sah