MICHI TWO QUESTION

18 thoughts on “MICHI TWO QUESTION

1. The dress is not hers fah sure! It belongs to the girl in the white dress beside her I think her name is ven! michii u need fi do better an stop walk an wear wear ppl clothes it don’t look good

2. Met how it look like michii an nikki chromaz a nuh fren!! Cause tlk in the street is that michii a f**k bck the man weh Nikki did deh wid wah day no sah how unuh dweet unuh just sit an deh wid each other man! A guess it fun to unuh cause a same so dolly body use to f**k the boy weh name stylo banks deh two two uh hear seh him an Nikki deh an a the two dem stand up Ina dance every nite unuh young fi do better find some different man an stop be dancehall pass round donkey smh

1. Met you know Michi had a miscarrage the other day right and like two days after she was in party!!!! now tell me now pon a serious note man really go bareback with her. SMH

1. Yes , she posted it on instagram when she was down by Jubilee think she was admitted.

2. And she never tek di six weeks fi heal back she go dance? :nohope
            She should really go get her head together before she bring baby ina har life

3. Sometimes God knows best swear, can you imagine. she needs counselling first and foremost to get over whatever trauma she endured as a child with her mother.

4. It would be so unhealthy for the child and I know she feel like she would be able to do it but thinking ure able to do something and doing it are not the same.

3. Michii never have nutten fi harself. Look how much time Bimma Kid run har weh. Dem gyal yah desperate fi attention all dog dis yah gyal yah woulda sleep wid. She get a plane ride to Bahamas wah day yah, yuh woulda swear a England she reach. Michii get some help yuh a bury yuhself slowly but surely.

1. Yes Metty, a regular ting. Him nuh ramp fi duh har bad but tru she “needs” him she always come back begging like poor dog.