LEANCLEAN LONELY BIRTHDAY?

29 thoughts on “LEANCLEAN LONELY BIRTHDAY?

1. This is just bullying now, leave the woman alone. If she kill or hurt herself i hope u proud sender. U not even know if dem separated or nah, u jus deh pan di lady case. To me she better off than her nasty husband where eva him deh.

1. I agree. the point make now. we get it. a man a dutty germs and she still stay. It’s her birthday so just let her live, even for thsi one deggeh deggeh day.

2. Well, on behalf of the people living below her life station that she has ever scorned or slighted- then this is karma saying CHEERS :beer: change you nasty attitude bitch.

Fear is you being ostracized, divorce and poor. You are your worst enemy.

2. You know why dem nah ease up pon lean! When di first post did mek bout Sasco, lean start post up things and a throw shade, di ppl dem tell her fi go hold har place and she decide fi push u herself and run up in! So now di ppl dem jus a decide fi gi har di spotlight she did a look!

@F**kadem, no they aren’t separated, it’s not the first this mix up a get dash out, for her it’s in constant rotation. And she used to di matey dem a run in pon har, her in laws being shame bout dem son and looking down pon har and having di UPT hypocrite dem a talk har! And don’t think for one second dat any of them ppl yah better than the other! Di whole a dem nasty a like!

Just because u a UPT don’t mean u more than nobody!

1. Exactly so. A Nicole the people dem did a talk bout and Rachel got triggered. Bere wud she a dash and a call people hoodrat, when her husband sex off her upperclass friends and the hoodrat dem. Rachel cause all a this pon herself and like the idiot she is she wont stop the wud throwing pon Instagram. Keep going Rachel, Greg never waan see u for his birthday the man nuh like u.

And to the person talking about pool boy or whatever she cannot try that with Greg no way no day. She undersexed worse than Jinx. At least Sean P may eat it all the time but Rachel hardly even sees Greg!

3. @F**KA DEM; we take no responsible for wat that fake bitch do to herself, if u cant take the heatcome outa di kitchen. blame her dutty life & nasty husband, nobody not sorry for them, leanclean know her husband a dog. They/yall use the word hate too loosely. It sad how dem deh with & married to these money man who they know is dirty & love the extreme freakiness, but when weh dashout dem business it bun dem. kmt them only married fi name & status so they only fooling themselves. We not partial or biased cause uptown mixup just as good as downtown mixup, leanclean & her pose too hype & gwan like them better than others, bunch of scammers. kmt it must be tired & stressing to live a fake life, keeping up appearances. it obvious dem tek gym fi di hurt & bun weh dem husband a dashout pon dem. Nobody no want them life they are the saddest.

4. weh she fi do again? Mi feel like unuh want har bawl pon IG and livestream it say har man nuh want her. She delete him pics and its obvious say them nuh deal. But look how she fascinated with health and fitness, u think she want crawny Greg touch har? she a spend him money and a live inna him house and a drive him vehicles and nuh have to succumb to him touching her a night time. She have his kids and seem to be a good mom so all if them divorce she still nice. The little hoes that him a grind haffi wuk hard fi di money and smile up inna that big stinking face although them want spit inna it.from one a him ex hoes come pon ya and say sometimes u just wake up and see Greg wid another gal inna u bed a wake u fi threesome mi skin crawl whenever mi see him pic or hear him name. Imagine mi a sleep wid my head tie up and well naked and mi just see two ppl come inna mi room inna the dark want come sex mi down worse a probably fuss me a see dis gal, U think that a good life fi live? I tried that fast life and I got so annoyed with it that I just went straight back to my books and humble miself. Mi wudden want Rachel life God see and know but right now as a wife she in a better position than the sidechicks cause them say Greg nuh want nobody else a sex him baby whores and leanclean goodaz have a pool boy or a bodyguard a sex har up a night time. If har life a bother unuh so so put out some recommendations on here cause we know say them a read and them nuh ramp fi take instructions. Otherwise leave the goddamn woman alone cause this story is getting played the hell out.

1. Dem deh still. She is his wife and she still has to perform her marital obligations when her husband wants it. A shame she shame bout she and husband nuh deal.

5. Me sureeeeeeeee sah d gal dem wah a deal wid greg noh wah him its a money ting fi dem trust me an uno fi stap blame d gal dem blame him cause a him teck vows an him nah hide wah him a dou

6. As mi nuh business say up top, this is a gossip site and we nuh partial mixup. If unu nuh like it stop come ova yah come read den nuh? As simple as dat. We nah stop talk bout LeanClean or Uptown mixup as a Metter said previously dis a Uptown ppl time fi di wall. All Domestic helpers,drivers etc unnu send in dem file cuz we want hear.

7. From the other day when dem come over hear a talk bout dead and will I was very disturbed. One a dem Rachel or Nicole a talk bout wife in better position especially if the man never left a will. I can believe Greg not having a will he is lackadaisical like that. Rachel a plan for the man money when he dies.

Where is the elder Mr Christian? You need to see to it that your hard earned money is secure, sir. Because it seems like the rat sisters have big plans for it!

8. Nobody is bullying. Them just a talk dem mind. A pinkwall kno for? We just talk di tings and done. Lol, cho. If anything everything coming to light now and Rachel looks bad because of the persona she put on insta like things all good but behind close doors she nuh happy one bit. Sticky pon her doe.

9. What has this woman done? Omg!!! Her marriage is over…ok. What else? The girl that is with her husband must be mad cause I guess he refuse to leave lean clean. I’m guessing she’s the sender. The woman has invested many years in marriage, she has 3 kids with this man. I’m sure she wants her family back.

1. Tell Rachel to stop being passive aggressive and stop throw word pon Pinkwall people. Bout fear. My man spends his birthday with ME, not randoms.

2. Out a road women only aim fi mash up marriages as spite when de man dem a play games. When maintenance a run and dem get dem time they could give 2 shits. From de way the files a run Greg a run de dollars and time a spend away from home…side bitches isn’t a problem.

Bitch you friend hole just neva a click. Dem run de pussc and immaculate behavior and when ring go pon finga and pickney a run like daycare dem want behave like dem christian granny.

If de man marry you as a whore you must “keep up appearance” :hammer

my man know him have a certified whore till de day him hood go dead and my nature cut :maho

10. Sad.,. It is thelife of others that excites us. We are too negative as a people. We shouldn’t concern ourselves so Much without the bad that’s in the world. Leave ppls lives alone. Talk about ur own and stop dragging ur selves to hell by shaming and being cruel to other ppl

11. @highhopes wah d fuk u a dou over yah an u kn a watch wi watch ppl a chat bout dem over yah move u purple pussy from yah cause u cum over yah bitch fi read bout mix up try noh meck ur fake life reach over yah nuff a uno a behave like uno noh kn sah dis is a mix up gossip website move from over yah miss bitch agoh watch lifetime and learn how fi kill man u dutty nasty hyprocrite nuff a dem high class ppl wah uno a hype up noh know uno until dem have a t shurt a sell or a ticket uno is nothing but sum dutty dog to dem

12. I think it’s one of the slides keep sending this woman in
    1 time ? Kekeke funny interesting
    2 time ? Eeeh dat a gwan?
    3-4-5-6-7-8-9-10 times? BITCH UR OBSESSED WITH RACHEL
    she na left her man n him na left her either stop concern unu self inna big ppl argument nobody never ever knows what happens behind closed doors so Greg can say this n that inna d streets but probably a beg rachel fi piss inna him face n forgive him.
    Greg just sound like the typical Jamaican man who not use to shit
    Was poor never got no bitches in their life not use to good life finally get a come up and a use dem money to them advantage cuz it sure ain’t looks ! Greg ugly no bloddclat and if lean clean a use him she suppose to !!!! Nigga don’t flaunt ur shit n then callin a bitch a gold digger that’s how you got the woman u use u things fi ketch dem!!! Rachel suppose to yammmm u out till u dead a wa do unu … I think Nicole is hype but what I noticed is Rachel is not even hype at all she doesn’t do the most and she hardly would even post ntn more than suh she seems very humble to me and quiet. She may be depressed though but come on y’all keep saying she hype she may be but not as bad as Nicole to the point where it is irritating ! Why are you people trying to shame Rachel all now me Nuh see nobody send in a pic of Greg an shaming him up? Why? I can send in loads of pics with him and bet the story wouldn’t even be as interesting n the comment section would be empty yall slides need to stop!! take ur fking dividends and GTFOH! leave the woman alone cho bc !

1. My man is 100% African blood Jamaican, not a thing typical bout him. Stop generalize cause de one dem whey run games pon unnu come from common dog breed.

You friend tek a mongrel, so she have fi deal wid de characteristics of the breed. A no all a uptown come from pedigree stock.

P.S. so you say you friend golden shower greg? Yall bitches always come like a rass coin.

2. Go rinse off u crosses self over mineral and leave Pinkwall people alone. bere f**ery yah talk PLEASE type in Greg in the search bar before u come write nonsense over here.

13. NUFF A UNO A OPEN UNO BIG BOOMBO AN A BEHAVE LIKE UNO NOH CUM OVER HERE FI MIX UP U MISS @HIGHHOPES GOH READ A BOOK OR GO SMOKE SUM WEED AN CUM OFF A D WALL BEFORE MI PUSH U AFF UNO A CUM WID UNO SHIT BOUT BULLY AND TEAR DOWN FROM U MECK U SELF A CELEB U CAN EXPECT ANYTHING A UNO A PUT UNO LIFE PON SOCIAL MEDIA UNO TINK A EVERY BADY BLIND PPL SI SAH UNO FAKE AN UNO LIFE NOH REAL SOH WAH? DEM AGOH CHAT UNO CHAT EACH OTHER SAME WAY MI INNA HIGH CLASS CIRCLE AND HEAR UNO SOH UNO MOVE FROM YAH WID UNO PERFECT SELF WHY UNO DONT CUM PON D NEXT POST BOUT OTHER PPL AN SAH STAP MOVE FROM YAH BITCH WHY UNO NOH STOP D STAR FR PRINT AN DEM PUT OUT PPL BUSINESS TO GTFOH WID UNO BULLSHIT SELF

14. @tired a unu 11:10……. fool y must she lef her husband wen she have 3 kids an need d house , money and car WHY SHE A LEFT WEN REGARDLESS OF THEM BEING TOGETHER HIM FREE FI FUK DUNG D WURL SHUT UP U STINKING MOUT U A POST LIKE A SHI D GAL DEM WAH, BITCH IS GREG DEM WAH FI FUK AN GET HIM MONEY BITCH TINK BEFORE U RITE SHIT PON D WALL ANO LEANCLEAN DEM WAH,,, AN I DONT THINK IS NONE A D GAL DEM SEND DESE STORY IN I THINK IS ONE A KEANCLEAN UPTOWN FRIEND A DWEET CAUSE D HOE DEM KN GREG STYLE AN CAN GET DEM MONEY WHY DEM WOULD WANT HIM FI LEF HIM WIFE U SOUND LIKE A DAM FOOL FI SO MUCH STORY A BUSS BOUT LEANCLEAN A AFFI SOMEONE SHI FUK WID GREG IS COMMUNITY PROPERTY GAL GET HIM WEN DEM WAH CAUSE FROM DESE STORY BUS MI SI GREG OUT SAME WAY WID HIM GAL DEM A DRINK AN A LAUGH WIDOUT A CARE INNA D WURL SOH CRAWL BACK INNA U HOLE AN STOP CHAT LIKE D GAL DEM WAH GREG FI HUSBAND

15. @tired a unu 11:10……. fool y must she lef her husband wen she have 3 kids an need d house , money and car WHY SHE A LEFT WEN REGARDLESS OF THEM BEING TOGETHER HIM FREE FI FUK DUNG D WURL SHUT UP U STINKING MOUT U A POST LIKE A SHI D GAL DEM WAH, BITCH IS GREG DEM WAH FI FUK AN GET HIM MONEY BITCH TINK BEFORE U RITE SHIT PON D WALL ANO LEANCLEAN DEM WAH,,, AN I DONT THINK IS NONE A D GAL DEM SEND DESE STORY IN I THINK IS ONE A KEANCLEAN UPTOWN FRIEND A DWEET CAUSE D HOE DEM KN GREG STYLE AN CAN GET DEM MONEY WHY DEM WOULD WANT HIM FI LEF HIM WIFE U SOUND LIKE A DAM FOOL FI SO MUCH STORY A BUSS BOUT LEANCLEAN A AFFI SOMEONE SHI FUK WID GREG IS COMMUNITY PROPERTY GAL GET HIM WEN DEM WAH CAUSE FROM DESE STORY BUS MI SI GREG OUT SAME WAY WID HIM GAL DEM A DRINK AN A LAUGH WIDOUT A CARE INNA D WURL SOH CRAWL BACK INNA U HOLE AN STOP CHAT LIKE D GAL DEM WAH GREG FI HUSBAND

16. Who d fuk care fi leanclean marrige over maybe a god a save her life cause at the rate how greg love sex widout condom him might a carry a dose a germ goh gi er listen no bady noh wah leanclean fi grine a greg dem a wah d reason all diss show up and have ppl a talk is because leanclean is a popular person on social media if she was a common gal ppl wouldnt pay it attention

17. all y’all bitches mad as fckkkkk GTFOH
    how u Gon be mad at a woman and her husband !!?
    I bet half y’all not even have a decent man