IS WHO AND LIKKLE MISS?

8 thoughts on “IS WHO AND LIKKLE MISS?

1. LICKLE MISS STOP IT NOW BIG TIME LONG TIME OLE WOMAN STILL IN THE RAY RAY. TOYA BRADY BUNCH HAS A PRETTY FACE BUT OMG SHE SOUND LIKE A MAN. I FOLLOW HER ON IG AND HER VOICE I WAS LIKE WTF

1. This is what happens when Blood money makes you rich, you don’t know how to enjoy it and live in peace!!!

THese women are so well off and up inna dinosaurs age and can’t live comfortably

2. But she affi mine him, after she nuh want him lef her. Plus the day him lef a the day him go prison r something bad happen to him. Because likkle miss a crosses.
    How Julius goin on with the Porsche car whe him buy from Likkle. How him get suh quiet

3. What is it with uno a Likkle Miss. Like really everything she post uno have a problem with it. All when she a dinosaur and a mine man she happy no bloodcloth. Uno need to do some research first and find out about people then talk. And sender a no we make you miserable and a make bear fake page and a run in on the woman page is see you want to see mind you blind. Come with something better that stale bout old and mind man. Get a new topic sender.

4. Little need to build, she is a grown ass woman. Leave out the alms house on social media. Be the better person, and keep it moving. When your a child you do childish things. Now your a woman or as cording to you 1st lady. Act like it.

5. puss face , cat offspring, old and ugly tuff puss, nobody nuh grudge u , blood money weh u tek a pay people fi live —–puss bye— when she cant pay nomore what ago happen —– all the follow backa dem ago say she should be living a better life—-ugly puss bill u old now,surgery a mek u look worse, from u sista lef ,me see har pon pics in California,looking better —-puss lady u chat u family like dog , how u help dem and dem nuh have nuh ambition dem wah live pon u all dem life,she chat Brady, Anjella,Frenchie,MICHELLE HER SISTA ,MISS LOU ETC.Julios a lef anyway