GONE WID DI GIRL S7

8 thoughts on “GONE WID DI GIRL S7

1. WTF??? WTF???? dis is crazy… from ive been reading here i have neva read anyting lakka dis yah :rolleyes: no man!

2. Suh if yuh nuh licensed fi dash weh belly…..den dat mean yuh is a murderer cause a yuh give har di pills….a yuh bury di baby an a yuh clean up di evidence. It seems as if you were very good friends fi yuh do all dat fi har…..suh a wha could have caused this now. Smh

3. Dis disgusting. Where unno get pills to carry out illegal
    Abortion? U are just as bad as the girl. Wuss u supply the pills, you are the main conspirator. U carry her to give birth. U are the cause and u really have the heart to talk about it so publically. Supply of illegal drugs, carrying out illegal abortion, encouraging a pregnanct woman to Kill her unborn child because something wrong with her other kids , dispensing of a dead body! Dem ago lock u up too eediat gal! You sound like di sick one inna di whole story. Maybe she was pregnant, hormonal and scared… but u gal, u just as wicked!

4. I don’t really care for none of unno sender cuz unno been all up inna unno den of iniquity. No better herring, no better barrel…go siddung unno baxide one side!

5. This a heights a ignorance! Thi person should be investigated for assisting in an illegal abortion. bet that will teach unnu a nuh everything fit fi broadcast on social media. damn fool. Yuh must born back a cow not to know abortion is illegal n Jamaica and anyone aiding such a crime can be prosecuted and social media post can be used as evidence and ignorance is not a defence!