IS HOW MUCH MAN SHAMIELE HAVE? SEND DI PIC COME DEH

Gm met mi wah yuh post dis deh,a masicka wife this or wah????? Mi always see this girl instagram post and every picture is wid masicka come to find out mo hear say dem deh from high school days,suh tell me now nuh shamiele me hear say him deh wid and him did deh wid the coolie gyal dan dan weh popcaan did a f**k???? A really who fa man dis tho????

16 thoughts on “IS HOW MUCH MAN SHAMIELE HAVE? SEND DI PIC COME DEH

1. Masicka need fi go mind him dam pickney weh him have with Climax and lowe out the hype thing, God a go gi yuh a beating bout yuh spend 3 million pon chain, yuh own a house Masicka ? go spend some a yuh money pon yuh yute monnn

2. the man fi share lol man a hot banana we have to agree to disagree, when can f….k woman will target him, some a dem tongue dead, let us pray our father. who art in heaven……..dental work expensive stop have a cow ova weh we cant change, look eena the dawg yii ladies only, dwllll happy New year thanks for the men that help out for.. the struggle IS REAL

3. Dan dan she just big and careless-everything she f**k. Danai daughter yes she use to f**k QQ den popcaan and den masika now look like a she and crawford a f**k cause she behind him peepee cluck cluck and any man she a dagga she like post. Pretty girl but her front nu care.

4. It not even matter…Di thing wid di whole a dem is dem and everybody deh, and who dem deh wid cool wid dat, cause dem a do di same!

And a mostly fi di hype and likes!

5. Mosquito fck EVERYTHING !!! Dwl! The mount a woman him run through and still have him one woman mi a wonda if is a eediat she be. KMT. Mi woulda neva guh Mosquito tho enuh cuz me nuh respect man whore jus like how dem nuh respect slut. Plus he is trying to get disrespectful now with women singing bout ” woman nuh stress me, a me stress bitch”. Who gave birth to these scums.

6. Mi feel Dan Dan guh Mosquito cuz she wah get back at Popcaan, him did do her bad. Mi nuh know why she a mek dem johncrow yah come inna har space tho, dem nuh deserve it, hope she realize it soon.

7. PLEASE CEASE AND DESIST – REMOVE ALL COMMENTS ABOUT DANISHKA WILLIAMS AS THEY ARE DEFMATORY. LEGAL ACTION WILL ENSUE IF THE COMMENTS ARE NOT REMOVED BY THE MORNING OF 4 JANUARY 2016.

1. All date to eno mi knee dem a tremble n wobble lmaoooooo
        A 2017 unnu must stop foolishness eno lmaooooooo lol

8. The likkle hype a get to dutty mosquito head, them don’t know how to remain humble . Bout 3 mill fi chain and him picney look naked and malnourished. Me see this shape bad coolie gal nu stop post pictures with him like she a look a hype off a masicka, all a post pic with him n har mother …yeah we get it masicka a f$@k yu . Why full ur page with pic of him and him no post a pic not one time wid u?! Like him a hide yu kmt unu nuff n hype over everything. None a masicka woman them nu mek one. Him woman shape bad n want some clothes me nu see on not one pic she look put together but him have on Gucci belt and shoes. As for shemielie she, she can’t go cool har pussy? Is only dog lef fi she f**k