HOUSE NOW

So me go pan dem gal yah ig .
Me neva see a nice pic of dem home .
Just pure partyy pics and dem a f**k man Weh cyaan buy dem some furniture ?
Eveey day is a next selfie and no substance
Weh dem gal yah live wid dem mumma or wa ..why we cyaan see ntn substantial

21 thoughts on “HOUSE NOW

1. @Sender she still fairly young….is just dat dem girl her do road nuff so we get used to them and dem get stale quick so we think dem deh round long

2. Who gives where she live. You want know too much. We all know she live somewhere, if not pw would’ve known. Keep your private life to yourself my girl. You must be a stalker sender or you want to buy the same sheet.

3. Not a fan of her cause i think she all over the place but come on she is 19 and going to UWI wat u want her to post pure badmind dis a talk and me naah put me mouth a grung n talk sender u BADMIND n all if she a did 30 who shows when man buy dem furniture? And if somebody do dat uno seh dem frighten kmt

4. NUFF A DEM EDIOT GAL YA A JAMAICA LIVE INNA ONE ROOM ALL DEM CAN PUT UP IS DEM INNA PARTY.. STEP UNNO PUSSY GAME UP DUTTY NASTY JOHNCROW UNNO.. NUFF A UNNO DONT EVEN OWN A BED A JAMAICA… UNO WORTLESS PIECE A SHIT UNNO WALK AND F**K FI BUY CLOTHES THATS ALL… GO AND GET A BED AND A GOOD PLACE WHERE UNNO CAN SHOW.. WE TIRED A DI PARTY PICS.. YALL BITCHES GOT YALL LIFE BACKWARDS….. OUT A 100 PERCENT I THINK ABOUT 50 PERCENT OF THESE BITCHES IN JAMAICA A WASTE GAL.. NEW YEAR A COME STEP UNNO SHIT UP

5. Unnuh loww di bloodclaat girl alone!! Bad mind active ina unnuh bloodclaat system! Weh di f**k unnuh a worry bout di girl house and weh shi live Fah how dat bloodclaat concern unnuh. Stop falla up di girl instagram page. A this unnuh live fah that’s why some a unnuh cyah stop sell pussy cause unnuh nuh like si people progress! Di gyal have har good good man loww har. Who have time fi a snap out house and furniture fi prove point to unnuh duty people! Unnuh guh look a life & a f**king job! Di same people them a talk probably nuh live nowhere either. 2017 a come time fi unnuh mind unnuh own business!

1. Who the battyman who lives his man and tell ppl that he is his uncle ! She can keep her good good batty man … girl bye is the same so call uncle run down a wharf ask anybody they will let u know say is his man

6. Some a unu too blutclaat sad! Why d gyl fi post har house!?
    Unu a look someweh fi rob dont!?
    Some a unnu neeven live no weh to blutclaat unu a chat bout house!
    Vex unu vex true d gyol stay good dont? Full time unu go look a life mon kmft.

7. O young lady humble yourself because the same red Honda was the big man own and he gave it to him and he changed the rims .. he gave it to him after the big man upgraded and got the white Bmw .. stop talk bout ppl bandmind … nobody no badmind the amount of infections u got already from him calm down and stop hype up yourself on Instagram live

8. back the f**k up sending pussy you anonymous fi a reason no make me affi track your thing and find you …these bitches are so stupid will do anything fi little hype . she no afii post no house cause pussy like uno no need to have the privilege to to see people success. not because you a open book everyone is not, and from when uno deh pon the man name bout batty this and batty that look like you taste the last meal he had and wasn’t satisfied..back the f**k up man and go look a life

1. Lol …waste gyal ?? Imma ignore that part because that doesn’t relate to me … first of all he is 29 going thirty with roommates … I’m sure several of your friends told u as a matter of fact the entire kingston knows …. second of all let me just tell u Hunni if you have a man and no form of batty man topic is associated with him please dont be naive and think the rumors just pop up …. if u want me to start handing out receipts I will ….next thing u see him bestie the model guy you no see all of them bisexual lol …and about sucking his dick young lady u man is very thirsty for any female with a small waist and big ass ain’t nobody want your ugly ass dude .. you know u man gay because u questioning ppl about it so don’t come over here hyping

2. Please deny everything what I stated above say is lie …. u know ras well it is true lol ask him about the hand me down car bitch u man can’t afford me because he is getting money from his man .. wha day somebody told me he got u an fossil watch and u were acting as if he got u the world Fossil watch Hun lol Trix are for kids …. I don’t want no man that have less than me