HIM CAN GET DI DNA AFTER HIM GET A DOSE A GRATEFULNESS

7 thoughts on “HIM CAN GET DI DNA AFTER HIM GET A DOSE A GRATEFULNESS

1. Wid how mi see di bwoy a gwaan mi jus haffi shake mi head! Cause no matter what dat girl did deh deh fi him and wid him!

Some a unnuh rass man/woman a real wicked ennuh!

1. Yu know seh a lie ya tell doe
      Wrong yute pic get sen in ..nuff a unnu pan dis too f**king lie that is not neesha baby fada

2. Mi jus hate some a unu dutty bloodclaat ppl… C wen unu love mix up all unu do a do all kinda f**kry fi get fwd… Look how unu a try frame d man now!!! Unu nuh know shit wah gwan so unu tek unu nosey self n come out a ppl life!!! Most a Weh she a seh deh so Ntn nuh go so, so unu better go sit unu ass dung n mind unu f**king bizniz!!

3. Ppl wicked eeh first of all presto is not the girls babyfather i know the couple personally n most of what tht girl is saying is a LIE!!!…she just a look a forward n hype n post up baay shit pon facebook like the yute a ill treat her n she did a take good care of him…dats y man affi careful of the kinda girls them have pickney with enuh cus nuff a dem a crawses

4. Smh..Ppl jus quick to jump in ppls business these days thou..Anyways how do you know the girl is lying some of y’all that’s saying it’s a lie it’s obvious you know the guy and picking up for him..That dude has a bad f**king anger problem who dnt kno really know the real guy shouldnt be so quick to comment on that part (not presto the real babtfada)and even if you know him your gonna pick up for him..And the person who’s saying they know the couple well it’s obvious you dnt know he has a anger problem…Y’all be picking up for this dude because he’s sick..(the real babyfada) why would she make every thing up…Smh