GUH DOCTOR FI WHA SENDER?

Someone can ask babystar what she do with the unborn in her belly cause her friend say she confused and dont even know a who fa so she guh doctor and from that she off the road so if the baby come what a raffle between juggist frazer bugus and who else

11 thoughts on “GUH DOCTOR FI WHA SENDER?

1. People wicked enuh,a somebody do di girl pic so because me see har dat night and har belly neva look so. A mus one addi Ex fren dem a post d girl every week.Mus diamond or diva,mi no think a Barbie because she only a falla d crowd

2. Someone is seriously obsessed with this girl and I would implore baby star to go to a Wednesday fasting service somewhere because these people are going at her hard. Them create take profile page for her.

3. Why people a act surprize like a nuh real talk cause she is a f**ker fi true all if someone bill fake page a someone who know her and dont she know so bitch a bitch leave it and done like unnu a glorify all dem gyal deh babystar a the biggest private hore and fullstop

4. @Trisha di whole a unno a jamaica f**ky f**ky and nuh stop sell unno pussy fi money fi go party and buy hair and clothes.. unno go online and look man like dog so shut the f**k up.. pot a cuss kettle.. Diva sell pussy.. diamond sell pussy and the list goes on… Diva reach all the way a foreign fi fi har f*k and pay lmaooo one bag a waste bitches that going no where in life

5. Hear what end this bombo cause i see so much post about babystar and some a the met page a defend her like a lie even if a fake page a reality them a talk cause me can tell u babystar a living dog how she end up a f**k frankie sky scraper when him use to f**k tasha dope the same gurl a newland who did paste her up with her baby and tell her fi look after her yea she a living dog

6. Hear what end this bombo cause i see so much post about babystar and some a the met page a defend her like a lie even if a fake page a reality them a talk cause me can tell u babystar a living dog how she end up a f**k frankie sky scraper when him use to f**k tasha dope the same gurl a newland who did paste her up with her baby and tell her fi look after her yea she a living dog

7. Woie laad ashley u create history when u f**k frankie fod knows a because dope girl breed u tek her man and look like u gu breed fi frankie and hello a same randy and dog buss it out u f**king eediot a yourself u a style all the f**k u all a f**k lopez yes babystar you a sadamite too and mek dem ever say a lie mek mi post you and lopez and tasha and the rest

8. Unno lef d girl alone,bwoy Ashley u really need fi go watch u self,u have a serious stalker,lol,d girl a hurt up unno head deh doh.It look like a fi unno front d girl a use,smh,bout pic and video,not one video or pic unno no have cuz due to how unno hate d girl,it woulda reach in longtime