GREG DEH EAST , LEANCLEAN DEH WEST

14 thoughts on “GREG DEH EAST , LEANCLEAN DEH WEST

1. Well it show sah dem nah live no life really an him noh care i think d wife kn sah a soh him tan long time soh shi not surprise john public jus never kn

2. Maiden cay and and ll a dem boasy UPT spots yah nuh seem fi entertain ntn other than a bag a whore out ppl wid some dutty livity a try flex like dem a suptn!

1. Go outta airport road, near Maritime or Morgans Harbour Hotel and ketch a small boat, they will ferry you ova dere. Mek sure you know how you comng back a shore if you miss the boat and none a di rich boat ppk dem dont give u a ride back.

3. Mi tink she married into it maybe she tink she could change him dem shi have d nuff kids fi d money cause mi hear a long time him tan soh plus leanclean dah wid him shi must kn him a sex addict mi.link tell me sah him noh have no manners to her him look like a big whale

4. All this blow up cah shi noh kn fi chill plus shi maybe never kn sah a soh him did a gwan bad a road a night time i would feel bad to be married to a man like this regardless of his money who want a husband wah so many omman a sidung in a him face him a suck so much different pussy no way no matter how u wah show aff leanclean .i kn nuff gal wah sidung inna greg face its dat bad

5. People must hate pinkwall because yall expose they dirty ways that they hide. I swear I never would of thought rachel was going through all of this. This show me how much ppl put a front like they all good on social media but behind closed doors dem life nuh sort out. Dem in a bay problems. Uptown ppl like her act dem good when ppl who come from country life much rich and filled with happiness. Mi glad unno let see how things really is.

6. These people live totally separate lives. I think Rachel is the only one pretending that she is in a real marriage. Greg does what he wants, whenever he wants. The only time he takes out Rachel is when it’s the holidays, or special uptown events where he has to take his wife with him. The things some women do for money isn’t normal. Rachel stop pretending. I think Nicole and Sasco love each other, but deep inside Rachel suppose to HATE Greg.

7. Rachel and Greg do not live a married life and have not lived a married life for quite some time.
    Rachel has called quite a few mateys with accusations and is said to have her Digicel links and uses them to patrol Greg’s phone. I find it very ironic and almost like an insult to Rachel that Greg carries himself in such a slovenly manner and refuses to embrace a leanclean lifestyle.