FASHIONEVA BALLERINA TEA IS 15

0 thoughts on “FASHIONEVA BALLERINA TEA IS 15

1. I was JUST about to say, that tea is/has been on the market many moons ago. What is wrong with People on the internet? They don’t do their research? Is sell this ICHT a sell these people tea? I cannot understand for the life of me why people so gullible.

2. I have been in America for well over twenty yrs I have never seen this tea sold that expensive. Please, as a teenager I used it and all it did was gave me diarrhea.

3. Woieeeeeeeeee@diarrhea and belly pains. I naw jink none a deze made in China slimming teas, is nuff ppl dem kill off and who nuh dead hab liver and kidney problem..I will stick to juice fasting, master cleanse and walking round di block.

4. Sender badmind a KILL yuh necause all now I dont see weh the gyal state the price and its clear pon di box seh a nuh she MEK the tea. She have all right fi put har name pon Any product weh she a sell just like any other business pon instagram. Sender yuh need a damn life

1. Mi agree nid di sender, this tea deh bout from before she born and maybe before mi born..she need fi go one side a better she tek it out a di box and sell but that tea di whole world know it and if she neva know dat oh well

5. Unuh listen me. It is $1.99 or $2.99 U.S. Dollars for ballerina tea at any Korean store. It acts as a laxative an send you to bathroom when you eat so u lose weight

1. Of course, people abuse laxative, which can lead to severe dehydration which can lead to some serious medical problems, including death. Not to mention that abusing or overuse of laxatives remove “good” bacteria from your digestive system, opening you up to all types of side effects. Can’t wait for these people to start selling the fowl pill again.

6. Some ppl jus easily led by every stupid thing. It sad. Ballerina den bout from before me born an me a big woman

7. @Confused you are really confused as the price is showing right up a top $5.48.
    Look to the left of the 2nd screenshot.
    Guh inna Publix and buy the same diarrhea tea for $2.89

8. History this too Rass ……. No man no care how me desperate i couldn’t sell this fe for $15 dollars . I rather sell key chains .

1. Please doah make mi laugh today…mi body cannot manage. When mi see her insta post wid her name pon di picture mi say a wonder if she a go try say a she make ballerina tea.

Den hear di eediat a go ask if it can be shipped to her cause she live in the US. Newsflash…it sell a foreign like dirt. dwrl

9. But none a unno nuh ketch di rake all now. Unno nuh notice seh fi har box ongle hab 18 teabags and di one pon Amazon hab 30..a she seh markup. I nuh care how no business person waan do dem pricing, fi dem business dat, fi mi business a fi protect mi money.

10. Met the dollar store have some nice key chains she can fixed them up ‘ move around the jingles & swap up with a pliers & sell them on the web for 5.99 with shipping . Better she do that fe eat a food than sell that box a tea for 15 dollar bad blessing will tak har ‘ cause it’s not reasonable at all .

1. Met, you check if di tea deh pon Ali Express and shi a buy it wholesale. I would check, but mi dis a dun awfa di plantation and caan badda. Massa wuck gots mi a way tonight.

11. Me sey met i don’t like dat tea ‘ if give some serous belly ache & make u can’t stop shit . Yo met she charge fe the ballerina dancing on the box also :bingung: :bingung: :salahkamar Wicked gal $15 fe shit my self hell no .

12. I have a tea you can try it’s called goslimliu. It doesn’t hurt ur belly and it’s also a laxative like ballerina but u know when u want to go to the bathroom and less harmful on ur tummy

13. Its not only the belly ache and diarrhea that is problematic with this tea. The taste is also horrible.

14. Even though I would not use this tea, Why are we bashing someone that’s trying to make a buck? ..This is capitalism at it’s best..Other races have been doing this for years and America has strived because of capitalism..Lets encourage our people to start more business and stop trying to tear them down for trying..

1. Nobody is tearing her down for her entrepreneurial spirit. People are just amazed at the glaring price gouging.

2. lady tap yu noise bout bashing a poor ppl she tek fi fool nothing is wrong with hustling and making a living but fi har price overall is pure evil mi all see she a sell 2 dollar lipstick fi 800 dollar gallong wid that

1. And it do the belly so wickedly but the fact that she a claim a 18 tea bag maybe she dont know nothing bout it..That tea mek u FRAAAAAID it dont do nothing than run u belly

15. I used to like this girl’s hustling spirit until the day she came here and declared how “unu” deh a Jamaica a suffa and she have money an all dese tingz. Mi cyaa get ova it!!! She need fi gweh mon!

16. Backside, I remember. When I was a big belly young girl. Over 15years ago.now I’m a flat belly 42 year old. thanks to tummytuck. Gym couldn’t move it day belly deh. Enyho Ah buy that tea And tek it. Caw everybody wid a belly ah Bronx did deh pop it.. Met that tea wake MI up at 4:30am di manning wid belly pain weh di only bible can discribe. Wid ah heat of 1000 degree in yu baddie sweat a run everywhere.yu strip and lay pon the cold bathroom floor fi cool off and yu Colan a twiss and turn and rollah coastah. Yu finally mek it pon di tilett under more pain. Yu just ah panttttt an ah grownnnnn fi di shit come and it naw come….when it do you full up tilett,,,,,, wipe di remaining sweat from yu Farrid an tank god yu mek Dat one out alive… is a wicked wicked wicked tea. MI glad when we could ah afford tuckkkkkkk. Caws all China teas bring yu to death door and back…..