FASHION NEVER STAY HEENA YUH LANE

KITT
Met somin bou deh topic ya mek mi skin crawl from head to toe now mi nah bash nobody me a talk it how mi see it. Kitt is a dirty bastard, he has no respect for his baby mother n fi a man weh have a daughter is a f*ckng shame!! Now kitt cock up uppa edel aka fashionenira yard almost everyday all sleep up deh!! Mi see wid mi two eye! Right upper waterloo now fashionenira nuh stop throw wud and she deeven realize sh a she everybody a laugh affa! How Yuh fi hype up uself over a man weh not even look at you a road Inna daylight? No girl self respect!!! You a buy kitt and him fren dem things fi keep kitt? Loooool kitt love likes not to mention him fren dem (amariyunkingz) so any gyal weh a spend money pon him him ago clutch and tek weh him can get! Yuh Alla GI di bwoii yuh WHITE TIDA fi drive and him nuh stop f**k him gyal dem Inna it dwrcl waaaaiii this a more than drama. Yuh and him guh lituation match out!! Inna full white and blue shoes, who came up with the idea?!! him not even look at you mi see him mek a step to yuh and walk off guh stand up wid wah gal and a hug her up No u fi stop it you girl! If yah f*ck a gyal humble yuself! Have respect fi him family and stay inna yuh bl**dclaat lane!!! As fi you kitt you need fi change fi di better, bet yuh Neva know schev did a follow fashionenira pon IG? Sometimes mi feel sorry fi her cause she seem like a good woman weh deserve more Dan wah yah dish out. It nuh look good yuh cyah have f*cka gyal a disrespect yuh woman nuh matter how much things she a duh fi yuh! Nuh matter what!!! She start mek jeans fi yuh? ROADRANGE? Dwrcl doh figget weh yah come from and member karma is a bitch! YUH HAVE A DAUGHTER

0 thoughts on “FASHION NEVER STAY HEENA YUH LANE

1. now ppl fashionenira a look a hype because she see somebody put up kitt the adder day she run come send in a story… fashionenira girl kitt nuh want u him just a tek ur tings dem fi now till him get a gyal with more money n shit>>>>

2. Kitt I hope you read this, you is a wicked. You baby modda deh a foreign wid you likkle girl and pregnant again wid your child and is dis yuh do to her. No why man suh wicked and evil. Kitt yuh fi get whey yuh coming from. I glad the person send it in I see the move and wanted Shev to know what going on. I see the whole a him friends them liking and commenting on Fashionenira page yet a wish a Happy Birthday to him a Baby and a talk bout “sis” yes dutty Amari aka Della and yungkingz ska Shooty. I dislike the whole a unno. But this only teach you Shev a man friend and his family is his friend and family. Kit remember Karma is a bitch. You want the things but nuh waan work. Dis yuh baby modda that use to wear yuh tshirts and help promote yuh dance dem before dem buss. The woman pregnant again and this yuh a do to her. Me nuh know Shev but you Kitt going get what’s coming to you. Why you could not look a job look after your kids. Shev if yuh a read this delete the whole a dem. yuh see how fashionenira mek comment that Dutty Della amariyungkingz must come get him friend and all now yuh nuh answer cause yuh fraud Shev see yuh answer her pon Kitt post. But Shev how Fashionenira would know him friends in the first place. Unno think unno too rass slick. Shev you pregnant suh yuh going worst emotional. Hold it. Tell dutty Kitt fi tek dung yuh picture because all him do is embarrass yuh. Him friends is his friends suh leave dem alone. Fashionenira remember you have not won a prize, if he can disrespect the mother of his children like that he is low. Shev I’m praying God give you strength nuh worry he will take yuh through this. Keep yuh head up.

3. OMG another Kitt story!!!!!!!!! Kitt mi fren yuh need fi stop mad di gyal dem wid yuh big hood, carry on ppl cah him nah left him babymada and she wuss nah left.

1. but ispy u nuh hear how shamiele and nino strt do di tings dem again ! hmm yes mi dear where is StylebyjavNOBOUTIQUE?

1. Javana took away her body to the great big apple to find a next source of income to sustain her homeless body, young hot and hype wid no ambition. All a dem wanna roll down a hill in a barrel. Nino a freak some him ago need back Shamiele and she don’t have no shame cah after Tiffany and her mada beat out har claat she gone back there so!!!!!!! anyways she had to fi maintain the hype life @wicked

4. Lol Fashin never yuh Neva do this right. Is you send in this story because no where on yuh page this picture up. Suh unless the sender have access to yuh pictures is you send this in fi true cause yuh and Kitt at it. Anyway looking at yuh page yuh commenting on business woman blah blah….yuh not classy you are trashy. Why you and bristolbellahairvirgin no longer speak??????? Because she spoke to you about not getting involved with a Kitt because his baby mother is pregnant again and yuh must just leave dat….but you are young and will eventually understand that her advice was right see yuh start feel it already. You willing to be a step mother to his 2 kids…know what yuh doing likkle girl

5. Kitt this must teach yuh get yuh own. Haha thanks Fashionenira for telling us you the one doing roadrage jeans but I think that was obvious. Thanks to let us know you mining him too, hush but if him cheat on wifey wIth you what yuh did expect.

6. @wicked Javana drop him worst dan a bad habit….and tek to NewYork…girl need money him Neva have nne fi give. Him seem sad tho. But him could not manage Javana…him have to stick to the females in him league..

7. but hold on a how much gyal Kitt a f**k? All the likkle black one annece weh a event planner.. Waiieee cah badda

Jav she fi stay a ny cause here file dutty a ja..

Road rage jeans thou that was obvious. Kitt wah green card to so him nah let go until dem married n him can live a farrin to wid shev

8. Can never understand y unnu always a put unnu mout pan ppl. Dats what men do, dem a dawg. Who gives a f**k. Unnu sey edel a idiot. A d babymadda a idiot. Cause har dutty man not only breed har once him breed har twice. Unnu go look a life please. Bye

1. From the looks of it a everybody man. A him breed har but a step father gonna raise dem kids. Dumb f**ks

9. I ordered from the other day an all till now she NUH stop gi mi di run around… Mi just waan mi tings dem plz and tonxs

10. Anonymous 9:47 I’ve been asking the same question regarding her& Bristolbella. They share the shop and Bristol things still in there but they are not on speaking terms. Anyone knows the reason?

11. @ithasarrived Bristol know the kingz longer and was with tns guy for sometime so she know bout them. When she and Kitt start up Bristol tell her to leave it alone and it cause a big argument. So She leave Fashionenira alone. The people dem right Kitt a “common cock” I hear him turn down no pu$$y. I asked the question why the woman them behave so I hear is because him no use condoms so the skin to skin let them feel like they are the one. But no condoms in this day and age a bag of mad ppl dem.

12. Dwrcl I swear unu obsessed with dem ppl ya . Sender it seems like yuh more into thw people dem life more than dem .

13. Fashionenira cah keep a man or woman just give this a few months and she will be ranting how she single again…

14. But look at it no matter what shade she throw or post. She can neva post di boii pic as har man. Caus wi hear bout di badup wehh she get fi a post di boiii hand n watch! Lame all fi wahh my girl??? Hype?????Becaus based on the voicenotes and text messages weh a guh round frm har stolen phone is she eva a beg di boii fi cum have lunch wid har wehh she a pay fah or fi chill wid har. This girl need help like da many other IG Celebs!!!!! She is da biggest LIAR there is.sendda put those pic together takin his pic frm his page. Regardless him is a sorry excuse fi a man dogshiiit. And wid all a dat being said these chicken heads stil a flock him. I swear social media n di hype a di worst thing cudda happen to the world. Caus everybaddi n dem mumma wanna b rich IG celebs.

15. Next thing yuh shuddnt a repeat clothes suh much fi a gyal wehh luv throw wud pon ppl. Worst weh claims to own suh much things.might as well yuh dida mek yuh own clothes like errice and stop repeat di thrift store clothes dem. Smaddi aguh HUMBLE yuh!!!!

16. Javana deh NY a run d rd red. She and gyal a fight over manalready and she not even there a week good. The man carry jav to his house when his woman out if town. The girl found out and go on jav page to cuss her and called her groupie bitch. Jav told the girl that the man said that they are not together. It was on Jav comments on IG. She deleted the comments and private her page. The stupidest whore goes to Jav, who left a man who gave her a business for IG hyper without any substance Niño. Poor thing, she taught Niño had summen, lmao, look how quickly she dropped Niño to run to NY to f**k dwn the place. Easter a come so girl want new cloths n boots. Jav u are the real MVP.

17. All a dem nasty gal ya nowadays only interested into sleeping wid a man fi a one hype or fi a status weh nah go nuh weh if ya go sell u body at least sell it an build u self so u nafi sell it fi d rest a u life (yes miss javana) oh how the mighty have fallen!