DOPEBOY ON THE MOVE AGEN

IMG_2926-Optimized

This duty stinking sh*t up cocky Mario love Jamaica suh him to go sit down somewhere anyways Mario and him gal ah New York name Samantha leave him deh ah Jamaica ah run down Di young gal dem no hear say him have some gal down there that’s why him Neva bring poor Samantha if I laugh one more time at this handicap boy Samantha you thought he was going to to stay forever but on to the next leave the dooe alone he no good

0 thoughts on “DOPEBOY ON THE MOVE AGEN

1. mario ain’t shit and she can do better she pretty enough to find a good man cho leave dem crosses man alone

2. Monique stop put up the man and him girl lowe him make dem live happy. Monique Mario use you fling you down and dash you away go sit down move on lmaof

3. She’s a pretty skank! Love people man Samatha, guess this is another one she can’t thiefT or buy things to keep! No story here, same ish’ different day……moving along :travel

4. So hol’ on nobody nu hear nutn bout baby mada number 5 nakiesha top west weh did a gwaan like him put ring pon har finger. Dwl. Dope boy breed har n park har like a old baby stroller dwl. Dem woman ya cya righted ina dem head fi dis ya bwouy av dem a tun poppishow su lol it serious.