DI PERSON SEH ANEIKA DEM FI FLY OUT

10 thoughts on “DI PERSON SEH ANEIKA DEM FI FLY OUT

1. Sender your sad like my valentines right now, Jamaica is fucking paradise for me, traveling is good for expose yea but all them bitches traveling from Ja that don’t have a job them hoes selling pussy leave de gal dem alone, I don’t even like Aneka but y the belly sen this in

2. Aneka n her fren can both get IT,ideally at the same time!!Sender gweh n lef di girls Cuz why u hoping dem travel?How is that ur concern?try focus pon yuh own front

3. Not a fan of these girls…….BUT!!!!!!!! Mi affi step in fi dem……As Met seh “Jamaica is doing just right by them” Leave di girl dem alone!! I live in NY and can’t even find time to scratch my head sometimes. What I would love to see them doing is exploring Jamaica even more!!!! I really do hope that they’re actually happy for all the girls traveling right now and if traveling is apart of their desire, it’s in the near future.

4. Fact :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. But they seem to be doing ok living in Jamaica. They dress well and is fashionable just like those ig thots whose main goal is clothes and boot.. ijs

6. Weh the f**ck traveling and visa affi do wid ntn, boy some a uno obsessed wid ppl till uno fool. Caz only a weirdo ago sit down and think bout this ! Gal dem a Jamaica weh Neva travel yet use to tings and look waaay better than some a dem country come to town gal ya weh deh a farin! Sender do less talking plz !