DI GIRL WHEY SEH SHE NEVA KNOW DI MAN GAY PART TWO

Di man have two facebook. One fi him male side and one fi him female side suh yessideh when di person send me the picture wid him ina beard and di girl mi did haffi ask bout 200 time if mi really see what mi seeing…………Anyhoot di man himself confirm that him a change him life and deh wid di girl and give di girl him wig dem whey him used to wear as a female fi wear. Di gay man seh him have feelings fi di girl because him buddy stand up fi har but she want to do it everyday and him cannot meet har demands :hammer …because him working and tired. Him seh is har family a boost har up fi done him pan social media dats why him write har off but he knows that she loves him and ray tay tay but she also tell him lie seh she did a breed……….and dem did deh fi one year…Mi dus cyah manij di girl dem ina Jamaica presently..dem willing fi deh wid any mr body all when dem nuh really desperate dem accept any kinda man as long as dem can get money outa it. Because when mi check di girl page, half a jamaica batteyman world deh pan it and dem on his page so she knew.

ONE A DI BATTEYMAN DEM LICK OUT PAN WHA HAPPEN AND TALK SEH DEM TURN GAY CAUSE DEM WANT TINGS

Oniel Wkend This a slackness, uno dirty battyman fi stop use the straight girls them, mi nuh business who wah attack me, after uno f**k out yuh battyole, mi upset cause me have sister, sometimes these girls just need help financially and uno get it twisted, remember why most of us turn gay, cause we want help when wi never have it inna life, please uno stop use ppl Pitney with uno confused self, and girl yuh blind to! cause woman show pon Cassie

15 thoughts on “DI GIRL WHEY SEH SHE NEVA KNOW DI MAN GAY PART TWO

1. she nah guh stop phuck him or more batty dats what she attracted tuh due to how she a behave inna de fuss video bout clothes sink etc..she luv the stinkness a it mek she cum..sickening

1. She seh him stink n him seh she stink so who stink have to be decided by a third party. I feel things jus never did a work out and di two a dem mek up lies

2. I have finally heard it all now and can say as from now on nothing will ever shock me again.

Who picks up a self confessed gay man who used to dress as a woman, who pass you his old wigs to where and enter into a relationship with him.

I would 100% rather go and get one out of the gully and clean him up than really stoop so low as to tek b@ttyman……. :travel

1. Mi good good link seh di man have a bag a gyal whey want him. From mi bawn mi neva know Jamaican woman wudda come dung to dis

3. Gal fi get beating and stone! Instead she go doctor and run tests fi a year she a look cock.

Germsy hole gal eid no ambition or shame! You know is a battyman did a ride you and now you finding faults?! Yu fi get do up

4. Yes she stink like, every other woman is watching these men with a very keen eye, so that if they spot any b@ttyism them can cut

Me personally cannot understand when and how this gay phenomenon took over our men

5. This woman needs to know that this man’s cocky is not dead, it just dead to women. I can’t stand the double dippers at all.

That said, is this girl for real?! She better run up to Comprehensive Clinic on Slipe Pen Road like yesterday & go get tested for everything & fast and pray from yesterday until she gets the results. Bout ‘want man with nice cocky’. What she needs is a bitch lick in her dumb head with a big heavy cocky. I just can’t bother sometimes with these triflin…..

6. Some a di ladies a condone it a talk bout man swag up?… when me a grow if a man wear certain things, everybody write him off as gay.. an no gal nah gi him nuh pum-pum… but now them a say a fashion n a style…

7. Phantomphoinex

Well said my gurl i dont even have to comment everthing yuh straight
    Same way di ting guh.
    :bola

8. Grung :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi reach late but a need help in yah tidday no sah dis is abnawmal dese derogatory tings mi cyah manij…. a regular gal taking shit tuh dem hole… she look like she wear glasses still suh mi nuh expect har fi can see good… Dis battyman fi pick wah him wah be doe an just stay one dat side him too switch up switch up.

9. Dear God if you not busy come ya…women can’t be that desperate! First of all no straight man bleaches I have nothing more to say.

10. Another retarded Jamaican bytch. I notice that a lot of the Jamaican women don’t seem to be attracted to masculine men. If you as a man have effeminate tendencies the women in Jamaica seem to gravitate towards you even more. They like male gossipers, bleachers, men who put way too much time into their appearance and other attributes that come across as gay to any woman with a few brain cells. The woman sounds very stupid and paradoxical, she says he stinks, but yet wants to lay in and touch him up in bed. She says she didn’t know he was gay until she got his second number and saw his profile picture but claims he was looking her brother in law. Intelligence is key…..

11. 10 years ago the b@ttyman dem could hide, not anymore

Clues below:

The bleaching

The overtight pants

The suspect looking friends

And if he has overgroomed eyebrows run like helllllll ! ! !