DEM SEH WHATEVER GOD GIVE JULIUS IT NEVA GROW SINCEEEEEEE

So julius 10 star left lady kerry him not even post her fi her bday and deh wid foxy ? Foxy control all his money and his mouth I hear julius no have ntn to hurt cause the penis his god  gave him when he was a baby he still got it …..   guess his tongue is working for foxy every night me deh road she deh back him  🥵

13 thoughts on “DEM SEH WHATEVER GOD GIVE JULIUS IT NEVA GROW SINCEEEEEEE

1. somebody type/Talk Julius background story..cuz me hear nuff ppl a complain seh them fren go prison for him and him nuh look pon them

2. That’s not a lie him lilly inna di waist area no I didn’t test it myself but I know someone who did. Howdy Met and regulas
    *****Mawning and manazzz*****

3. Look at Kerry you really think she wanted Julius or she was inlove with his money. That man with his 10 months belly and 3in buddy. Please Kerry nuh want him.

4. Dwl Kerry yuh naaaa miss nothing. You can breath easy mi dear. Dis big belly, big head noo buddy man better pray him money noh done. Foxy yuh is a foxi wrench cause we all know it’s all about the money cause all Julius mouth lame wid him short tongue..

5. Facts! Facts! Facts! Word has it dat him nor him bredda Daymi nuh really bless at all. Fi 2 man wah love run dung front, u wuda think dem have supm heavy a fling round. Money is really d root of all evil caz das all dem hav.

6. Lol, one gal trash a next gal treasure…. She neva want di likkle hood or di nyamings now a next gal excited fi di nyamings an di tikkkle baby cock… A good oooooo.

7. Even thou Kerry a him baby mom she does not suit Julius, unmatched couple , Kerry need one look good man next to har , Julius too out of shape and stay bad , him cool and everything but him just no match Kerry , Julius not even have money like that so what onu mean by money all him good for is to walk and use him mouth pon the woman dem poor soul

1. But if she did not want him, why have they been together for years? They have kids that are teens. Kerry loves Julus lifestyle. Plus she is nothing without him. Both of them stand in that 1 spot in the house in ALL their pics. A pretend tings. Dem don’t have no real money.. Kerry will continue to get Pere bun ..