COMMUNITY COCKY SERVICE JUS A STAWT SUH SIM SIMMA

So it look like suku did GI natty latest victim a suck offa natty community cock and as soon as suku lef him she start f**k him
Young miss I don’t know u but I see u posting don’t get too happy remember u just start community service

8 thoughts on “COMMUNITY COCKY SERVICE JUS A STAWT SUH SIM SIMMA

1. No sah honey deh pon deh cocky Deh
    This man don’t plan on getting any daughters and why these young girls doing this run the old beast man

2. Dah person here sound like a gal Weh use to f**k the man she a send in because I want know why you a watch out the man f**k fah sound like your never get the title that you did want you vex cause you did a do community service to Because how the hell you a post say you see gall with him and a post him up so them must a f**k if u a try warn the girl inbox her then nuh some a unu need a life because unu a real idiot man really done pon unu

3. Ah it man & dat person is dutty suku. She love stalk the man and trouble the woman dem cause dem look betta than she.nah nuh papers suku, everytime natty tek pictures wid woman yuh send it in.di man tiyad ah yuh, yuh claim seh ah yu lef but still ah watch out di man. Dwl di married man yuh fava idiot ugly gyal.

4. Papers a common assault Inna america and a ugly a wear a never suku ugliness catch natty. Unu low the gal cause natty a come up ya with different gal all when him and suku did deh. So a wa if suku want to send in a pic or two all a unu fava idiot all suku to

5. OUTTA DEM ALL SHE LOOK VERY DECENT…*MI OPINION* HIM BETTA OFF WID SHE N DI WIFE THEN BIG WATA PUSSY VIVA N NASTY BLOODCLAAT TEKA…NATTY NUH CARE MAN HIM NAME ALL WEN HIM N PJ LEF HIM STILL A GO F**K GAL…SUKU JUS SAD