CAN WE SEE WHO A 9 AND WHO A TEN PLEASEE

Sherika wright due to how u love praise yuh self seh u dis and u dat but u still can’t get over the fact seh niney lef u fe destiny. Why u always dragging the girl name through the mud????? Since u have so much to offer and so much class and she is a whore and u baby father lef u fe her, something is clearly wrong with u then my dear and I don’t know why u seem to think the world revolve roun u. You are so dawm jealous of destiny first of all mi tired fe see u deh pon social media a bash the girl and I have never seen her written a post about u.

BLINS ITEM

Is it because she is waaay more prettier than u, sexier,her skin clean and I could go on. yuh lip dem look like fe the bratz doll them and u have a pair of ugly looking leprechaun ears plus u live inna cosmetic contact lenses from mi know u, u soon blind to rass mi nuh know why u keep behaving like miss goody two shoes. U ain’t shit grow up the f**k up and get over it, yuh is who???????

4 thoughts on “CAN WE SEE WHO A 9 AND WHO A TEN PLEASEE

1. Sender u sound hurt, sherika left niney and there video evidence to prove him want har back,structure and nuh chat wah u nuh know.

2. Sender u sound jealous a sherika, stop chat weh u nuh know sherika left niney and there’s video evidence to prove that suh move u nasty self and go look at lifr