BOWAS RUN OUTA DI BOWD HOUSE

Hide my I’d pinky . but this gurl mellicuteness need fi be lock up. Every pan knock she deh while her lil baby a run up and down inna bowa. Days she left the lil girl and gone a man yard and see it deh now . man feel up the lil gurl . sigh me heart cry out for the lil girl cuz everybody a seh she too prime but a mellisa fi be blame cuz children live what they learn . mell u is a careless mother . I urge the ppl a bowa banks fi call police pon her cuz a night time she lock up the lil in the house gone a dance no supervision . worst a board house weh easy fi ketch a fire

3 thoughts on “BOWAS RUN OUTA DI BOWD HOUSE

1. If something guh suh no less than a public flogging and 4yrs prison term at hard labor fi this Mumma!!Lock up all the father too for being an absentee puppa!!The Bowas community MUST tek some of the blame n Sender it is a criminal offense to withhold information about the abuse n neglect of a child.

All a unno fi rub some jail time for failing this child!!Yuh too frigging brite a try shade dis child bout she prime,it matters not cuz unno as the village fi still protect her!!All of the bowas community deserve a SYM!!Suck unno mumma straight!!

2. Met a East mi come from Bowa banks a east kingston sodom gomorrah for example ( Badman Battymen, Orgies, 3 man 1 woman, 3 woman 1 man, Incest, Rape and all things deem sexually wrong) So nothing new here, On the other hand this is a matter to go to child services because this likkle gal yah a tek care of a baby and she is one her self. This worthless life needs to stop. and Bowas people nah guh seh nothing cause half a dem a do the same fucking thing trust me.

3. Sooo sender u cum on pink wall to tell the community of Bowa fi call police on this woman, Di time u tek a write up on pink wall u wud call the authority uself an seek help for the child, ur intention is to disgrace the woman, fair enuff, but I suggest if u are truly trying to help the likkle gurl, do sum thing positive not everything social media