BIM NO GENDA SEH A IT BATTAM AND HIM MOUTH GI HIM DI CYAR

21 thoughts on “BIM NO GENDA SEH A IT BATTAM AND HIM MOUTH GI HIM DI CYAR

1. :ngakak :ngakak :ngakak
    fi sum reason mi jus buss out a dutty laugh,dese phuck out dawg shit av sum nerves

2. The car did get damaged? Maybe I’m missing somethin trying to keep up with all these videos yall posting and Wth is macka??

3. U know me deh pon di team Fretty train full hundred all day!! Truth be told me a guh hop off cuz battyfish sey jail fi yuh. My concern is when u in front that judge,the amt a lie yuh tell gonna force him to sentenced u to 15yrs to life!!
    Fretty how yuh li suh??where in jungle rent a charge fi 55000 and yuh paying DOUBLE???rent a jungle dearer than portmore and molynes Rd that chargin g 12-15k?? The dearest plac anywhere in jungle fi di brand newest of houses is at best 5-7k cuz a $3000 fi mortage!!
    Me love ur pearly whites Fretty dearest and ur bleaching ketch,ur cuteness on fleek but the lies oo the lies a beat mi to a pulp!!

1. now she talking about union estates (which is still pretty high because I thought rent in union estates was in the 40s) but all along she been saying she live ah jungle. And why would bimma and miichii go to jungle fi har if she live ah union estates. Maybe she can rest her head at union estates but I dont think thats where she live

4. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I knew I wasn’t wrong!!!!! Mi talk it seh Bimma is a battyman looooooooooooooooooooooool….Bimma Ex, it has now been revealed that you are a man and the 9″ shitty cock was in fact going into your nasty ass :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    BIMMA IS WISE
    BE LIKE BIMMA; COME OUT OF THE CLOSET.

5. Yes Bimma Ex u did come cuss mi out bout Bimma have a 9 inch so a suh ur ass deep an wide a teck 9 inch cocky….no wonda those of your kind caan go a sea Unuh wi drown.

6. Damn,such self incriminating evidence.These so called rich wanna be battam badman sending threat inna text.voice notes too soon to be released.Bout you was advised to do it the correct way..yet you a text send threat.Isnt there a video of him and Michi driving around hunting down this girl making threats…kmt.
    By the way isn’t there a thing called insurance where you make a police report and notify your insurance carrier..next

7. Met di cyar “damage’ fi true mi pass him pon molynes rd Wednesday a sort it out look like a di fenda LOL

8. Fretty & mackafisha lock dem page now maaaaaaaaaannnnnn! Lmao…only Nuff ass borrow life Michii page open :cd

9. Lie him tell bout him car damage… Him bring police pon di gal and a dem baddd a go a jungle fi gal