BIG MAN DEM SEH SHE A LIKKLE GIRL

Met sum muma dutty an nasty sell dem pickney fi money look pon dah lil gal weh big black cole a f**k shi big inna body but a pickney fi him nasty cole yuh coulda lef har fi yuh big son!!! All a cole babymother n idiot sandy unnu look ya!!!! A fi har sista him fren damion use to f**k

11694887_911466998909612_5641468291885837660_n

0 thoughts on “BIG MAN DEM SEH SHE A LIKKLE GIRL

1. lol, she is not a child and she is very much an adult unnu leave the girl alone cah mi sure Marva not selling none har pickney dem so why unnu a talk bout the girl and Cole. Kameisha it bun yuh eeh tru yuh a hide and f**k ccole. that is why Kamar run yuh gyal. Leave the girl alone her name good inna Rolly, Brina been a go to nursing school so y’all can just die.

2. unnu wicked eeh she just look young but she is not a child lol. I just feel a somebody weh a mad ova Cole send in this ahhaa. awh Boi. She definitely aint the only one he be sexing but that comes with the Territory and besides a him and Sandy live and mi yest fi see him walk in a party and act like a couple with her.

3. cole fi gi easy now mon!! Poor sandy all him do a walk n style di woman dats why him last baby mother run him n move him up… Sandy yuh good like gold fi stay inna da relationship ya put him out old nastyness!! n a him fren little sista

1. It is no secret that been a date and Sandy well and know him have him woman outta road, Cole always deh a the girl yard and inna dance so what time him get fi spend with she. Brina is not the only young girl him a f**k and been f**king so please.

1. I guess she can call him big daddy when he is laying the pipe. The girl is very cute, sexy and elegant. She is over 18 and fair game. You are just jealous. Man will forever love young girls…it is what it is. Live with it!

4. which part a she is a child. a big woman that weh a f**k long time. d two a dem match, good look, good love and good f**k. leave the people dem alone. the man see who him like and want spend pan ar.

5. suh cole all yuh deh ova di ppl dem yaad endz out you watch di ppl dem pickney grow bcuz years you a flexx round deh all fi har mada jus as bad n bredda!!! Shi look big n tuff n ugly a jus color shi have…. Suh sender it look like yuh knw nuff him an him pretty indian girl lef? A think a him bby mother if naa lie

6. him an sandy mus lef look how him pose up wid di big head gal n him live wid woman!!! A full time fi him stop disprespect the lady now my god

1. Don’t mix me please and tonks am not in Cole’s pocket okay and if a gyal deh wid a top man she must expect him fi have nuff gyal and Cole is no exception. what is the big deal about Cole frigging Brina when him did a frig Ven it was no big deal plus many others.

7. dem gal ya a f**k from dem a 10 she n har sista chrissy a big f**kest from longtime cole should even put fi him cocky ya suh i swear di ppl dem fi dun him black rass!!!

1. yuh wicked eeeehhh a betta yuh talk bout Christina sey she a whore but this one don’t even talk to ppl stop it monnnnnnnnn. Chrissy been a f**k the Black politician man dah got kick inna him stomach dun a Tivoli (lol) and a him a send her go school. This is just ole news and mi feel a one a him side gyal dem been a hear bout dem and run in pon the picta. look how much gyal inna a dancehall him been a f**k plueaseeeeeeeeee Sandy knows why she staying.

Mi hear seyyyyyyyyyy him buddy bigggggggggggggg bad so maybe this is the real reason why the photo was submitted cah somebody cant let go.

1. @ Met, 40ish women cannot throw it up like the young girls and are very boring. Young girls can “quint the pussy”….can you?

2. She young right? Har hole supposed to good she nuh haffi quint…u quint when there is space to do so..FYI..Quint deh bout before she and mi born so mi nuh know a wha do u christine colombus

3. @ Met on July 2, 2015 at 1:46pm

It is Christopher Columbus 🙂

Quinting is not a volumetric action, no space required. The ability of squeeze the inner vaginal muscles during sex is a acquired skill that few women has, especially those in their 40s. I guess your little lecture was an attempt to avoid a direct question. In a way, you did answer the question, since your understanding of the quinting process was wayyyy off. Nice try though. :2thumbup

4. @Puertoriquena on July 2, 2015 at 1:54 pm

The first girl that quint the pussy on me was a Puerto Rican chick I use to date and who love Jamaican men like yourself. She taught me a lot of things

2. Really? And how do you know this? You seem to be taking this whole thing rather personal? Did you send in this story? I bet you have NEVER seen her having sex with a single individual, so anything you have to say is pure speculation. Leave the girl alone, since you are just devious. Not because I man take a girl out mean he is sexing her.

8. who to tell cole naa feel har up from she a 12 n grow har fi him self dwl just black boss it nuh look good i swear i know dem very good har mother should never allow this you mean your young daughter no good bcuz cole cyaa settle him have 3baby mother n he’s with none live with a woman have no respect for her an her mother sister n brother allow this like seriously nice guys her age is out there

9. let us all see if him really wants her met you will hear about it!! Cole if u really want har move har out the old ratness house weh mi hear seh u a sleep n rat run pon di bed pon yuh wooiieee a cyaa bada

1. Oh God mi sure she nuh have no control over the house monn, I can’t move her go in pon Sandy ? Ahhhaa

10. sandy soon rass put him out bcuz is sandy house not fi him own! Him rent a place put har if him want har!! Ispy you n dem a good fran mek u a back dem suh? Good god @ispy you know n me know seh she don’t deserve cole she a mash up har good good life

1. How she a mash up har good good life ?
      She old enough and more than capable of making some if not all the necessary decisions on her own, right ?
      Cole a dogshit because him owna woman come pon the same ends a wait pon him knowing him f**k half the yung girl inna the town. Him practically live over there in the days so a him nuh respect Sandy. Sandy a nuh eida she must know sey Cole have gyal dem out a road.
      Again a feel a one a him gyal dem see the picta and need confirmation if them a f**k. Well unnu get it now they been f**king and all these things.
      Brina is not a dam child leave her mek she mek her own mistakes, the mada is there everyday and see weh a gwaan inn a har eye sight so if she nuh care about her adult child why should we though.

1. Ispy: Can I ask you a small question? How you know so much and so many people? I hope you don’t know me….mi fraid a yuh. They should put in charge of the intelligence arm of the JDF and JCF…solve every crime in Jamaica.

Anyway, are these two people living in Jamaica?

1. Why you mad though, don’t worry bout me. I would not wanna know you either so bye child. Look like mi step pon yuh corn inna dis post yah cah yuh well hot fi me and my knowings.

1. ISPY. I think you took my comments 180 degree from what was intended. It was meant as a joke, but you took it too serious. It was a play on your name, I-SPY. Lighten up a bit next time.

2. Anyways yuh right a thing a time I stop commenting and fassing inna people business now, since unnu ave a problem with my knowings. Well my fellow metters I will no longer comment and keep my fingers to dem self bless up all mi jmg peeps. 5yrs of commenting and submitting has come to an end. yuh satisfy now Anony. hope yuh can sleep in piece now.

11. Woman coulda squint it a million time till all de man afi get up and wonder if is a vacuum hose a suction him ray,if di man doan waan yuh and him spirit nuh tek yuh him nah go waan yuh fi be him bonafide,yuh could a squint like yuh have synvitis syndrome likkle more dem yah man yah waan who dem waan

12. Bout dem squint it, my babyfather did take my virginity and mi use to squint it head top cotch pan di head all sorts a position and wash cook clean mi duh everything that a woman should a do fi keep him happy except fi blow him and di 3 some ting because back den blow job and all dese tings was tabu and dat man neva carry mi out odda dan dinner movie or the mall but everynight him use to carry out a different woman guh dance andmi couldn’t take di disrespect nuh more so me pack up and leff, but di way how mi did love him if sucking was prevalent then like now I would have probably done so and clean off nuff gal discharge off a him dats how bad him was

13. Dem comments ya out fi kill mi dwl cole yuh baby mother dem mus shame a yuh look pon dem styling ya mon fi big top man do bettet

14. One a my fren use to f**k Cole years bk when she Yung. It luk like a Yung gyal him love but he did hv him bonified woman wit her dnt knw her name but evry dance him deh wid har.. anyway my fren tell me him hood big dem time deh he use to drive a mark n live in a one lil cotch up room Ina Rockfort dnt knw if him still live deh. She use to tell me him foot stink bad bad bad n she cudnt manage. She also say she feel say him wuda do so n do to har cuz he always kissing beneath the navel n go close close to the VA jj n is like him wah do it but fraid.. anyway she say him can f**k n hood big.. based on how she tlk it seems him jus hunt Yung gyal fi f**k dem.. she class him thou say him no live no where gud. House nuh ready yet n all him full of is bere sneakers dEm time deh..