BED HEAD FIRST

13 thoughts on “BED HEAD FIRST

1. I’m always on here crying my heart out in defence of this girl when people call her ugly because I do not believe a female should be using that phrase against a next female.

But you know what, after seeing this post, I leave you lot to her!

She obviously thinks enough of herself to let those comments ride off of her back, so who am I to intervene.

Go ahead ladies….

1. I think the same way. No pickney nah mek me look mark up and pop down. Like Nicole matey, the flight attendant. She stay BAD fi only bring one pickney come pon earth.

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A whey di mumma @$#!&%@$ is happening here :ngakak smaddi get dis lilly bird brain yah man.. Awwe boi poor ting lol wah she say! gal confusion suh till. Hear ma seh go pick up waan different professions cause sellings ano ur speed you. Put it dung nuh pick up wah yuh cyaah manij. Yuh a bring feelings inna di tings. First of all if yuh a dem age deh yuh drop a youth body supposed to bounce back yuh a tink too hawd yuh too insecure.. But mi ago school yuh cause alldoe yuh gwan like yuh nuh waah learn yuh wah learn. See if yuh a tink bout dem tings yuh a sell pussy fi fun das why mi seh gwan back a school…pussy sell betta when yuh a sell fi a reason an ur reason naaa pull nuh weight.

3. She’s talking about herself. Just imagine how her mother feels to know that her daughter dropped out of school to be a prostitute. She probably wish she did dash har weh.

4. Talk to mi nice mi famous ova here :selamat yeah mee. Angel voice) an sooo lol. Is not my fault :ngakak

5. A dat me a seh Latty, fi a young gyal har body suppose to bounce back. Some gyal cya happy if dem nuh visit surgeon, den dem wah come hype wid dem insecure self.