BARBARA + AMBA VS DI BUTCH DEM

WELL SINCE DI DASH OUT BARBARA SHE HAFFI CRAWL WHEY HARSELF ALL DI WAY TO SPANISH TOWN BECAUSE TINGS STILL HOT………ANYHOOT……….SOME GYAL GUH TALK UP HOW A BABY DRESS LIKE A THOT……AND BECAUSE AMOEBA GUILTY HIM RUN GUH BITE DI BAIT…….I THINK IS AMOEBA BABY MADDA WEAR DI STRAP–ON AND AMOEBA WEAR DI G—STUNG…BECAUSE HIM SHIFT IT TO THE SIDE AND HIM DID GUH RIGHT UP UNDER DI GIRLS DEM PARENTS–PARENTS……AND DI BABY MADDA GUH ASK DEM FI TEK IT DUNG BUT IS AMOEBA TEK OUT DI JUBLILEE PUSH OUT …………3 DAY LABOR RULE CHILE……HIM GALANG HIM GALANG …….HE SURE DID GET ON AND CHUCK DI BADNISS AS UJAL AND ALL DI BADNISS CUDDEN MEK BARBARA STAY A HAR YARD……SHE HADDA TAKE A SPEEDY TRANSFUR :nerd AND DI GIRL WAS NOT TALKING ABOUT HIM CHILE…………….AMOEBA GO AND SIT DOWN AND STOP SIPPLE UP YUHSELF

4 thoughts on “BARBARA + AMBA VS DI BUTCH DEM

1. That was a straight up sketel outfit that baby was in, what happen to covering up the baby’s skin, it seems ur putting her on the market very early cause that was a big Oman dancehall outfit DAT on a baby. Ur such a lowlife, I’m ashamed of the female who turn u into a father cause u don’t deserve to be one. And that mother is such a disgrace of a parent to dress her baby like a real life that.

2. Why ar people even associated with him, he’s a disgrace. Clearly he agrees that the child was dressed inappropriately or he wouldnt have taken it up and behaved like that. The cap fit and him tek it up and fling it pan him big head.

3. :ngakak AMOEBA sumting name yah have me weak out a waaaaah pawt a di grung :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Barbara tan bad eeh man. Wah yuh seh di tan bad dolly tek weh harslf.. a weak :ngakak Suh a wah kina halfway bad ppl dem yah.