ASKEL , STATUSES NEED TO MOVE UP

This big idiot boy run from wah woman weh did a kill him wid bun to a next woman way don’t wah him . Yuh think yuh a di big man fi her life but uh are not yuh a nuh nothing but a r*ss shofar and a yard boy / gyal clown and everybody know seh inna that deh relationship . Your wife ex man have more chat than uh , and everybody can see seh that ,this idiot select boy run guh married to a woman cah get ova har ex mn . Askel mi feel sorry fi uh because di woman that uh married to will Neva help uh to come Canada because everybody in Canada know seh she cah

10 thoughts on “ASKEL , STATUSES NEED TO MOVE UP

1. Dwrcl Metttttt nooooo deh mix up ya a May Pen sumn mi know dis all to well Askel 45 camouflage boss. How yuh reach ova ya suh? Poor you. Keisha Fashion just want young boy fi show off inna crowd wid suh stay deh she did just do that fi silence di gyal dem weh a seh yuh never want her. Now the streets a laugh because yuh really guh married yuh granny, yuh still young. God shall surely see unu through because this too hot

2. So she aint over Tumpa yet? Maybe they mean someone else. Look how long dem lef? Askel is cute though but a young boy fi she.

3. Suh mi coulda really tek up myself deh with NanaFashion after she and Chris Prada lef? Di whole world know chris Prada was a batty man suh if Askel want shit pan him buddy head then so be it….Any man weh deh wid a woman that willingly did deh wid a batty man is a batty man himseld. 45 I shall say no more keep being used and abused at your young age.

4. Askel nuh have no madda? Likkle boy what kind of crosses dat u tek up on ur young likkle self? Nanna f**ky f**ky like daawg a regular she use to lef r bby fadda n come ja come f**k bare likkle boy, nana ever a hype bout she look good, nana first of all u look like a man and not just any man u look like a battyman,2nd of all u nuh fashionable cause u always look 1 way,

5. You people are toouch, badmind and jealousy….age is just a #…she no look old,a d happy life….. Jamaicans only us… Tumpa is a her baby father they been done yrs now….leave him out of this, you people chat souch especially when unno no really know people business only what unno hear or make up..
    Nuff a unno a cyber bully

6. Good morning Soso what exactly did we say up there that’s not true ? Kmt I’m from may pen I know Askel very well as well as Keisha. Not know of them but actually know them, at one point Askel and I were friends but we stopped dealing because of Keisha. She love drama and she is very messy any little thing she takes to Facebook and start cussing and carrying on smh Askel dj at a party I held and she was so quick to spread rumors that I didn’t pay him and carry on and the sad thing was Askel said nothing in my defense him just call me and chat bout God we see yuh through we know the truth kmt affa him wife done spread lies on mi pan social media and to everyone a may pen. I let that go still God has surely seen me through and I hope he does the same for them

7. Soso, @ Kay say if you guys were friends he should have speak up, for me he would loose my friendship. I just know that in life people needs to be happy, and from your post it seems as if she rule him not a good look…they seems happy and I just felt due to her past people is judging her, that’s all. I don’t know him, but I know her to say hi/bye nothing further.

8. Why people have so much time on there hands to be watching people life. Sender u tell me now how these couple life affect u.The time u take to do this to try tear a brother down invest that time in ur life. I see nothing wrong with the people them life.This have to be a big batty boy or a sadamite to sen this, unnu life sad bad…and I’m sure some of her so call frens hear commenting too. She is a good person she have her head on her body no need to tear someone down man, look how the world a run ppl a dead like flies and unnu there a worry bout ppl that better than unnu. They look happy to me, I buy from her all the time haters are real… Dj and Nana big up

9. As morning light unnu sad people on mixup page on people name.there is no mixup here two people living their lives smh unnu petty as hell

10. As morning light unnu sad people on mixup page on people name.there is no mixup here two people living their lives smh unnu petty as hell