AS A PASTOR….

Blessings on this Sunday afternoon pinky, a beg u dash Trump wig ova mi ID deh.
Why Ms Dee married the poor little boy. Him not even come outta nappy yet. Mi hear seh “Shenrick Justcool” just turn 25 and Ms Dee a big ole 56 year old granny. Why she trying to upset the young girl weh Shenrick leff in Jamaica, tru him love live easy life. Plus I don’t know why these “JUSTCOOL” men dem bleach out and stay bad suh. I give it a couple months.

9 thoughts on “AS A PASTOR….

1. When young fuck nice, it nice. A same difference when big man pick up young gal. She probably buy him nuff play station geem bleaching creme money. A yuh him leff a yawd goodie??? Lol a suh it guh.

2. God know dat look like Mother & son! Yuck, & everybody teeth look like dem waan brush ugh

3. Why didnt this old woman try to find some real love a man who actually care for herre instead of trying to use money to hold a young boy it cannot last because its not real.

1. But him is not even no catch himself! 25? Man look old
      an tiyaad. Why everyone so concerned about why she marry the man and don’t ask why this man married her? He is not the vulnerable one here. He knows what he will get out of This. And these older ladies are naive to think anything else But the heart wants what it wants. If she was my mom / gran id have to intervene tho…

4. Lady you don’t have nuh family ? Nuh kids? NOBODY fi tell yu this man aguh Ill treat yu, nyam out yu likkle
    Money and retirement, gi yu bun, and abuse yu? Lady this bwoy look sensible to yuh? What ah stress when come time fi run some immigration interviews , checks and sign some papers . What ah stress when him 3 quarter done the process . What ah stress ..try nuh mek him tek our nuh life insurance pon yu oah

5. Ms Dee, all i can say is congrats, never thought i wud see the day wen she fall outta love wid Cleous, young dick i suppose