ANEKA YUH TOO DRY OIE

22 thoughts on “ANEKA YUH TOO DRY OIE

1. Nah go lie still Slick always well put together. She looks way more refined than Denyque. Denyque need fi leave the Sabruti girl cheap clothes dem she can’t make cheap look expensive or good.

2. Last night? She dung deh almost every night, she affi eat her dinner at night time right at the Terrace. Mine sharp a denyque affi be the waiter who bring the food to her.

3. My question is why this girl dress up every single night? What does she do? Every night suh? And she have a child Wow

4. who really own the the place? cuz i thought it was chav, now me a hear a denyque hubby? kmt if so and she really a tek her man then it sad! denyque need a stylist can’t understand them so called artist here eno, them make the lil ig girls dem and the lil party girls look more refine and attractive than them and them have the money and links! den den you want fix up, cuz you make a wrong move from you got married to that potato of a husband! not to mention the tacky, cheap, fling together wedding! Slick tek every gal man and gi them worries eeeh! lol gal well fed and tan up inna uno life tpc!

1. Damn right so she is a waste someone called her out pon clapback. My Sister’s daughter attends quest and it is one a the reasonable prep schools in Jamaica and the gyal owe a bag a money up theer but can tek up 100 grand ad fi buy hair from Rapunzel and come floss pon gram. As the person said her friends know how har house tan more than the son, the butch attends PTA and is known as the parent more than she the careless mumma.
      She friend up the country one weh do receptionist work a the hotel fi she pass her off pon the foreigners. Then when the truth bun har she a post up receipts and unpaid school vouchers. Anieka mi dare yuh fi post yuh Quest paid voucher, don’t worry the prep schools are now taking delinquent parents to court. Bout furnitures are purchased cash bitch memba a furnish yuh rent the people them place you leaving with yuh scandal bags!!!!! Wuthliss

1. I saw where she stated that the furniture belongs to her but the apartment is rented and has been rented for 5 yrs at a cost of $89k. Now, that’s f**in mortgage money. She’s so careless with money. I commend her for starting that shoe business but where is it now? Smh! I wish she would take all that money used to floss on the gram and invest it. Aneka, please remember you’re getting older. You can’t continue like this… remember you have a child. Give up a party or two, give up a bundle or two, give up an outfit or two. Big man thing tho… we all know she used to be a stripper but I want to know which school she attended? I’ve never seen her posted anything about school. I’ve never seen her with a family member. It’s always some new friend. I honestly believe her life is sad and she trying so hard to prove to social media otherwise.

5. Steppa_Douglas Wong husband she use to dah wid and her friends dem buss pon her , cause Mr wong did agoh open shoes store give her but ANEKA chat too much an her friends dem always buss pon her soh Mrs Wong step to her bout her husband , she run like tief dats y she out hunting new men now, ANEKA dah pon nuff dating site wen she con d man dem she bawl out dat ppl hack her page or ppl a use her name she use to go club an dance wid man fi pick dem.pocket me kn bout her from wi agoh pre uwi

6. Ok so dem need fi light this gal aneka a fire n put har out of her misery. When uno so brave bout uno love tek people man, uno life short. If i were married and a gal a tek my man, she could take him, but anyhow the bitch come pon social media n hype, best beleive she would a bury 5 or 6 weeks after she duh dat shit. Hit man n go done har a road side. Mi nuh like deneque but uno fi stop fuk wid people marriage, mi know mi laugh after people n cuss dem n mix up but marriage, das a frigging no no, uno ypung gal leave people marriage alone, das why so much a uno sick n die n dont even know y. Any woman brag about taking a next girl man, her brains must fried up, das a nasty low dirty life, those kind a living is not to be glorified. We a bun out shaneka, ishawna, tsnya but we need to stop being hypocrite n dont find dem nasty living yah funny or apealing. If she tek people husbands she fi go before a firing squad. Karma soon end her life in misery, das y some a dem commit suicide.

1. Lool soun like she tek a man fi u TinaC dwrcl lool such Passion!now I am not a fan of Aneka nor am i her…but ur statement re killing a woman das hyping on SM while taking ur man is dumb.. ur basically sayin that if she WASNT hyping on SM you would have accepted ur Husband cheating.?? N if ur so bad y wait 5-6wks fi kill d gal?? lol smh unu naav ntn fi do?? & when u kill ar u husband ago find anoda hoe fi gi u bun wid & then wat?? u gon kill she too & every hoe that follows?? u have money fi waste?? go fix d root a d problem (D man/Husband) & leave d matey cz if d man neva entertain it, it cudn happen & most times a di man guh out de guh look d woman ..

2. Yuh fava eediat. The man deh with Aneka from before him married. And the wifey still force marriage and fling together a wedding just to try prove a point. So yea she get the ring and then wat? The same matey that was there before STILL STAND UP INNA YUH LIFE AFTER. She damn lucky. She shouldn’t marry the man knowing he have other women.

7. I won’t dispute Aneka has style and can dress she ugly badddddd
    But she needs to stay home. I have never seen Aneka just stay home 1 week straight unless she a hide out smaddy! Aneka stay home w your child it don’t look good GOD KNOW

Aneka look like smaddy beg a dream band give her she pick up herself guh dream and everybody know seh dream weekend burn u out completely ! When u done u tired !!! With all the liqour all the walking dancing sweating it takes a toll on ur body some people have to stay few extra days a negril fi rejuvenate mi BBC di minute Aneka reach back a town Aneka gone out the same night!!! I was so shocked I was like damn she not tired? But I guess when that’s ur profession u have to go she go out every night nobody can’t tell me she isn’t a prositiute ! Her best friend go small island go dance and do breast u woulda swear is a prize she get two a dem ugly like sin and bleach out ! Aneka the marks u keep getting are BLOOD CLOTS from the bleaching you dummy !

8. Lol dem a party n dont have dry shit in dem asshole. Mi feel sorry for their kids, in the end the kids get rejected, laugh at, kids ridicule dem. Some of these sluts n whores need to use condom n tek morning after. Dem carless like, nuh wonder man run chue dem, old whores.

9. TINC, she brite fi true a Mr wong did agoh buss her wid insta gram shoes store. But her friend dem tell Mrs Wong an all hell broke loose, ANEKA dont like work shi look fast money she dont teck single man , cause she dont wah dem fi stay round er like dat , she love old married man , she on every dating site u can tink of , gone all bout a day time goh meet up wid dese men a hotel all bout no married man is safe around her an she always act like she a saint aneka a big dog like sum big pitbull wen it come to ppl husband , an she dont care , one nite wi inna club uptown, an is a man dat a draw her outside fi beat her up. She a pick d man wallet out a him pocket. D video dah sum wey bout d place. A long time diss gal a live soh an no bady cah buss her , cause yes she chat alot uno just don’t kn we , she chat an brag an her friend dem carry it back .

10. The statement “SHE CAN DRESS” annoys me when the clothes are pieces given by vendors for these girls to model and take pictures for promotional purposes. Aneka is annoying with her one pose and background. Reminds of Yanique, like its the only place in their house that look good. Not that want to see inside but take the goddamn picture outside or at the venture.

1. But even before she was modeling the clothes them she use to buy them & she can dress !

Is she ugly??? YES
      IS SHE A PROSTITUTE ??? Yesss
      Can she dress? ALSO Yes!

11. Time catch up with Ms. Aneka.. years lata an karma a knock pon har door.. har so-call one time best friend Kimberly weh she put up did a fuck har man.. the dread..she come ketch dem inna har house.. now di gyal swipe the man and deh all over the world wid the man and Aneka a mad..