AMBA A MURDERER ?

Met me hear say amba an him fren dem gone a jail for murder me hear say him an him fren dem chop out the boy belly, peter dane an thony, Thursday night me hear say it happen ova limelight an me hear say dem ago get charge for it

6 thoughts on “AMBA A MURDERER ?

1. These four guys about to go to jail for murder and waste their entire life inna jail and for what??? Did they never thought they would be caught, so how do the police know for a fact that dem four did it though, please don’t say voice notes????!!!!!

2. Is what yuh not saying. cut out man belly a sum heartless ting a gwan… or dem inna di selling body pawts ting.

3. A true something mi friend did out a limelight when it happened. Him seh it happen right in front a him mi ask why amba dweet people a seh some batty business idk. Never know di youth dead still smh

4. Kmt why dem ppl here love carry the wrong news thony not involved di yute deh a him yaad a Amba dem alone deh jail caz me see him pan snap chat the other day it look like him an amba dem anuh fren come off the the yute name man…. amba dem alone Ina mix up weh chop up bwoy a limelight

5. Kmt why ppl love carry wrong new thony an amba dem anuh fren me see thony pan me snap up to yesterday Ina one house like him move from round dem caz a long time me nuh see him an amba dem a hear me hear seh dem rob amba that’s why stabbing gwaan…..