ALL DRESSED UP CAUSING STRESSED UP

Can somebody tell me what kinda work this woman do? As far as I can see she does nothin more than run competition with her daughter and dress up everyday like aneka dem. Like Rose u don’t plan to make anything for yourself or than the whol heap a plastic surgery?? We all know u and Andrew not on good terms Cause unu all sleep in a different room. Him have fi him gal dem a road and u have yuh young boy pon d side. Andrew as deputy mayor fi KSAC u need fi open a likkle business give dimple leg rose and keep her occupied. Every day she bathe put on clothes n go siddung n chat wid r ghetto friend dem

10 thoughts on “ALL DRESSED UP CAUSING STRESSED UP

1. Guh ez Admin,mi seh by de time mi find wan story fi read nd reply a two dat release ouuta a de indox a beg gimmie mi likkle ketch up time

2. Well Well Swaby is no longer the Deputy mayor so all those side hustle money get tek weh fi all those who know weh mi mean widdout having to spell it out!!!

3. This woman has a grown daughter. Why does she feel the need to dress like this and post it daily? She a try ketch man thru social media? I’m so turned off by women who are convinced they are their daughter’s sister and not their mom.

She’s grown, I understand she has confidence and wants to show off her assets but there’s a tasteful way to do it.

My God man!

Mek me ever see my mother a post ntn like this fi gets likes and follows. Kmt. Then again I grew up in a different time when mothers looked the part…maybe a me too old fashioned

1. She’s around 36. So it go when you have kids young, you live out your youth earlier. She doesn’t bother me nun.

4. @Sender if she nuh ambitious then it nah go work! All di years she deh wid Swaby she coulda gwaan do suptn, di reality is she don’t want to do ntn!

Swaby is no longer deputy mayor so da food deh get cut, at least nuff a di gal dem him deh wid never fool cause dem mek sure get a work outta him! A only di well prized one dem who have car loan and apartment fi pay fa inna trouble!

Di likkle young bwoy dem she love tek up and use him money mine dem get jook! Rose need fi member seh Shanzi get big now, a nuh ntn fi him put her out and gwaan look after Shanzi!

5. In reality she stay really bad fake all ova….only election time she force up her finger nail dem long like johncrow own i doubt this woman cook at all fi her man cause i would never in a million year nyam from she Spoon yuh right she need a likkle job now man fi a big woman she dont look ambitious at all and fi deh wid a man like that she could at least set something in motion so if him leff her she can fall back on it Cyan deh wid a man so long an not even marriage proposal she get which clearly means they not building toward no future watsoever…it sad bad gawn pose inna 202/20 fashion dem a hope the accessories business tek off mama cause pnp nah win back election mi luv…