ALL ABOUT NICKY CHROMAZ MAN, THE MAN WHO TAKES ALL THE BLEACHERS ON SOCIAL MEDIA

Me know d crass agu seh badmind but this a mix up page suh it Unuh nuh wa hear it suck u madda and no read!! Mi Av inside pan nikki Nd Damian cauz me knw fabby n baby face Nd dem eva a chat nikki! Plus mi knw pasco to so me get d scoop! So mek me give unuh d history b4 mi guh ina d present nikki did a date pappi (ex man weh best har Pan d cruise) Pappi Neva a 3 treat har Gud, pasco did unda c*cky stress cauz shi give har man bun Nd hm find out suh Nikki did a try set up pasco Pan Damian fi go round papi more cause papi Nd Damian was close friends.. dem officially meet a sandz. D whole 4 a dem go on double date (nikki pasco Damian and papi) pasco did still a stress ova d ex Nd Damian never like dat so dem Neva last! Nikki Nd papi did a fall out every minute so nikki always a call Damian fi complain Nd Damian eva a try mek things work wen papi beat up nikki pan d cruise and d excitement guh dung nikki go mobay go chill out nikki did still love papi but d fite
Nd d fact shi mek har family know it hard fi shi tek hm back. Nikki did a chat to Damian ina dem time ya Nd no stop flirt with hm wen dem a talk bout papi. Den it go dung weh shi say pasco rob har she bring spoogy him gwaan wid nastiness business nah run smooth from pasco gone orders a pile up so she start communicate wid Damian cause hm supposedly a business man.. them started out as friends him a guide har and thing nikkki likkle front she start jump she start flirt hard and look d man. D car rental business a Damian own Nikki she buy a one Axio put in Deh and start promote it hard money a mek Damian now see this as an opportunity and took it..! Him start date nikki she now while him a f**k shema, u know as woman we know wen we man a bun we, shema get d vibe find out bout nikki Damian deny it to d ground! Anyways nikki she eva a post so shema a watch d back ground and all shema she get jealous start leak everything Damian hate that cause during that time him was hot topic

Hm baby madda hear him still a deny nikki, hear say him hm no want nikki. But truth b told reason behind d denial was d fact papi was his friend and it no look bbc good! It reach a point weh dem can’t deny it no more plus money a run Damian see say nikki business good, she good for business him smart nikki no dunce but she no smart either him know nikki want him, let’s clear d air Damian no broke or ntn he was comfortable but him never rich. Nikki however offered the life he always wanted d car rental a gwaan good cause nikki a promote crazy money a run.. him now get interested in chrome white so he decide to guide har which he did but also because he is smart or Nikki have it say him smart she gives him a lot of authority to control d running of business and money management him do it so good that it look like a fi her best interest but truth be told he doing it for his interest ANYWAYS a man got to eat!

Now Damian have a few gyal pan d side, cause Damian presents him self as a professional decent man and Nikki image don’t match him but her $$ does.. Damian like slim brown girls. Nikki have too much tattoo nikki have a history he don’t like that! So him tell her say hm no wah d drama tell har no post him blah blah nikki she now live for the media so she try every likkle way fi atleast show say a him so a so d mix part start show (leg hand back etc) Damian full his side gyal heads of lies and hope while trying to make sure nikki is inlove cause she is now generating cash! So all in all even if Damian no want nikki she offer d life him want so technically him want her. I just hope him grow fi love her cause she head over heels for him and hope it last!

23 thoughts on “ALL ABOUT NICKY CHROMAZ MAN, THE MAN WHO TAKES ALL THE BLEACHERS ON SOCIAL MEDIA

1. Let me say this. Its going to hurt her even more when him leave her. This bwoy is a womanizer and he is very manipulative. Him did engage to a pretty slim girl some years aguh and him fuck all the dog weh walk near her. God go with him and her

2. Who really would sleep with nasty, stay bad, batty too big for her legs Nicky???

Nicky stay real bad…. dont care how much money she making she stay real bad.

Gal vulgar and straight up despicable………..

3. Nicky run from being a lesbian to now being with Kingston dog………….

This nigga sleep with anything that wears dress, all him do a sweet talk gal fir dem things….

1. Nikki will always have problems with man,she need to take some of the money she has and go see a gyno specialist that she can stop having vagina leaking,every single day she wear tampons!!

1. Yuh kno mi believe dah smelly pum pum story yah. From yuh luk pan har yuh kno shi don’t keep herself good. Mi believe

4. The senda told no fucking lies. He is head over heels for a dr girl from uptown & if di gyal sehhh ray nikki is no bbc more #Facts

5. Mi and him use to work at West Corp. Facts he was married and being filed for, all of a sudden that just dissapear after this Nikki thing come out

6. Interesting read. Sender, when you siddung and ready fi labrish belly muss full, you cover all angles. Much as mi nuh give a rat’s ass about any a dem ppl yah, you actually kept my interest from start to finish and I read every single word. You need a column in the Star or you own gossip page some weh.

7. Omg the video with her in the leopard print twerking on that guy there is a cord hanging out her vagina fi true,that guy must see it please you’ll go look before for unu self.not sure if she take it down because someone must tell her.

8. I some what believe this to be true. On her live the other day .. she said she and damion not hiding their relationship and that they both blocked their exes etc.. then she said a must one a him ex dem pon him whatsapp leak the photo. I was like girl, make up yuh mind! She lie so till. Bout “we nah nuh problems, no arguments, no cheating etc” .. she repeated this about 10 different times. Poor ting.

9. so somebody need a rocket scientist to figure out that its nikki chromazz arself that sent this in. the bitch is a sociopath just like ivany, michi, foota hype and many others, like seriously the man see she have money and its good for business bullshit this story is sent by nikki ar raas self and m,akes zero fucking sense. nobody cares, bleach out roach

10. Damion must make up his mind if he wants batty or pussy., he’s a very manipulative undercover homosexual, and more importantly he doesn’t like to use condoms, cause I was certain we never used condoms the 3 times we fucked.

1. boi unno love tell lie pon people, from i know this man he is a gallis, no batty never call pon dem man deh name yet, this must be a one more jealous ex girl friend

11. Chro rass a the man that she did a gwan Suh cover to pussyclaat don’t make me laugh …think a did all Massimo to rass dwl caah bada