A WAA TUN OVA LMAO

Mawnin Met,
Dah one yah couldn’t miss ova yah! Now this so-called hype gal a brag bout har shoes weh she ago mash up har dance wid Satdeh nite. About 4 ppl mi hear a talk bout the shoes suh me mek sure gah di dance. Mi seh when mi reach di dance fake deh all ova the shoes! Met u know when sponge wet and swell? A suh di boot look. Met den while mi a rock to 2 music mi hear smaddy a sehh is har man buy it fi har, dat again raise a red flag met cause a toilet him clean pan Delta Airlines suh weh him fi get money fi buy Chanel shoes fi gal? Met a now him stop thief out him wife draws, bra and clothes come give she. Plus him likkle white pants tired a him suh me know him nah buy dat! Only fi tek a good look and it FAKE! All mi deh deh is har daughter one shoes mi start to picture enuh. Cause mi a say every weh mi see di dawta inna di same shoes suh how she gone buy dare shoes!! All dis gal do a run dung hype and it a run leff har. Afta all the clean up she walk and do she couldn’t collect and buy the real thing? Dezina V*gina girls neva teach u fi collect? Afta how yah f**k di boss a work u couldn’t mek at least him buy u di real one? Chino just come declare which part yuh proper nuh plz!

19 thoughts on “A WAA TUN OVA LMAO

1. Yuh see di sikes though @ DWRL. Tash….come here. Since yuh come dash out Rory business…..let’s go there. Mi never know Rory use to thief yuh draws go give this girl??? Thread lightly Tash….because remember you were married to this man. Lay dung ina bed a hug an kiss up
    Suh if yuh diss him …. you’re dissing yourself. Not saying that your shouldn’t be angry at him because we are all entitled to feel how we want to feel. You can be pissed at him to the 100th power but you don’t have to bring the dirt out in the streets. Yuh nuh hear di man name….Rory NUH DIRT. Ohh. Lol. Him clean shit on Delta Airlines but when uno was happily married …. yuh use to pose up with the shit cleaner though. Just get over it and move on. It’s not a good look.

1. Not a skies rory a one dutty buoy so De girl nuffi talk bout hear draws make man yah wicked Dr girl help him n him get green card and come a Jamaica a pose with Bart a ear floor mat chino

2. Also….there are many different versions of Chanel sneakers. The orange and white one with the white logo to the slide, that doesn’t have the velcro at the top….. it actually does exist. I’m not saying that her things are real or fake ….. but I’m just saying ….. you compared it to only one type of Chanel sneakers.

http://www.ebay.com/i/253594253844?rt=nc&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20161006002618%26meid%3D5e8f9927ad08478e806e9467a7fa751e%26pid%3D100694%26rk%3D5%26rkt%3D30%26sd%3D253614976119%26itm%3D253594253844

3. A yah so good this birch ah try hard fi looooose stay bad ditty goal low do woman husband n go bathe u Greene arm tuck box chino dem man yah worthless eet oh watch Rory nudity u the if u wife panty met soon come bk

4. Chino is no bloodcloth body chino play dare fi look hype. .and dnt look after her likkle girl and that sad bad

5. Chino need fi guh sodding fi a young gal shi don’t tek care a har daughter suh di sender nah lie. Get up everyday a run dung dance wid har down-syndrome weh shi nuh grow out good

6. yall hate too much man…
    i bet not even ppl man nuh want non a unuh at least she got someone willing to buy things for her. some a unuh not even a bag juice unuh be getting

7. So if it’s about Chino or whatever she name…..why bring up Rory. Smh. I am neither a friend of the wife the husband or the side chick …..but the moment they mentioned the husband I knew this was sikes to get at the husband. If it is her party I’m sure she took tons of pictures with other people. There’s already a picture of her sneakers…….and I’m sure there must be a picture floating around of her by herself in the sneakers…….so if it’s really about her and the sneakers …..why put a picture of her and Rory and mention him…..Ppl can say id not sikes but mi know different. The streets are talking. Same way we over here know other ppl business dat we don’t know personally ….. is same way di streets talk about dis love triangle.

8. Ha ha ha rory nuh dirt fi leave out de pantiess dem n da gal fool eeh man she wearing dem dem galaxy yah love collet old broke

9. It two different Chanel sneakers and the one she have on call Lambskin it not fake I smell jealousy unuh fi stop it

10. even if its fake, what is the big deal? nuff of unno are never see come see and gwan luke unno use to things.
    this is why people have to steal because they are ashamed to wear the clothes that they can afford to buy cause new nagers like unno nuh fail to critize . at the end of the day it does not take a designer label to make something look good on someone. unno too much man. remember when unno used to wish that a barrel a use clothes coulda reach unno.
    poor people nyh watch nyh face, buy what you can afford and gwan throug nuff a unno look better than those who are whoring, begging nuh mentiong being a kleptomaniac to wear expensive things that dont really fit them.
    nyff of them have to do surgeries to so they can seems to look good.Fake body all rhe way dem say.
    personally i would perfer to wear fake (? )clothes than have up the fake bady any day . so why they think their fake body is better or different than fake clothes. unno is a bunch a Real fools.is unno say new naga to the world.
    who the jacket fit wear it. this is dedicated to all those who were born and grew up dirt poor and knew what suffering was all about. and now through little thing migha a gwan you firget where yiu coming from you start hype on people who are in the same pisition you yourself were once in. who yuh thin you can fool?

11. But seriously u tash really have your frenz writing over here tash get ova Rory nuhdirt u think Rory coulda really f**k u back big waste in shape tash after how u put Rory pon order protection an child support bitch u nuh stop smoke cigarettes yet tru Rory still with chino how Rory fi take your panties ubdont see how u big like England barrell an chino small tash a wah size u wear again unnu badmind tho Rory life a mad unnu hahahahah fool fool tash an her frenz I think people neva no unnu woulda go ova pink wall bitch go drink bleach some warm bleach an kill yuhself

12. Tash go get a life u sad bad tho how u dweet BBC u make Rory nuhdirt a mad yuh how long now Rory move out an have bout 10 gyal so wah make u a tek set pon chino

13. It’s soon over just like how him do the wife her time coming too but guess what wi nuh wear fake round ere that shoes is almost 1300 us and him n never buy a shoes that expensive for himself and she him ago buy just check the file I’m deading with them China made unuh must stop it if it’s not real leave it alone