A NEXT ROUND A MAN MINING

5s-Optimized

Wait nuh the 5 star youth this from jamaica. Him get visa are this lil girl In the pic send fi him cause him fb say move to queens March 21.

**I think di word 5star is a code fi nyamma miner man because di whole posse a dem love ooman mine dem…sender him think him a move come farrin into freeness yuh watch di joke**

0 thoughts on “A NEXT ROUND A MAN MINING

1. Aye Dios mioooooooooo, sender I almost caught a heart attack, thought it was mi corazon Andy five star :kiss
    What I’ve learned the women that are able to attract and get money men…..Waa Waa Waa = Ambulance
    And the ones that are not able to lock down are willing to buy them!
    Ladies of the Dancehall, por favor get some dignity about yourselves!

2. Is there a site where mindee post requests for minder? Cita, come tell mi ow dis werk yaa. Mi deh ya a suffa and need fi step up mi game. Ongle ting mi get is a bus pass. Mi need an assist faas faas.

3. You can’t tell me that women are really sending for men to farrin just to say they have a man and let him drive car and take care of him, hell no it is too damn expensive out here to mine no damn man… You have your bills and your children to take care of women need to stop being so desparate if you are suppose to be with a man let God send him come your way..

4. yes marvin your hood a pay off me fren beat the f**ker them one more time 5 star fi life haters go kill yourself me fren happy life working hard so is not women a take care of him

5. A nasty boy this. A f**k per batty. And a f**k gyal pon dem period. Face in a hole every night. Claim say him a hot boy and a per secret there pon him. Them soon catch aids from him. Laugh bout that. Brock pocket boy. Walk foot . Look gal for them car and money. Catch a ppl yard

6. Ah di gal name Jade weh him use to talk to get him travel papers fi come ah foreign and him still nuh pay har fi it. Bway deh ah foreign ah sleep pon blow up bed ah ppl yard and ah drive brand new car. Him not even ah mind him pickney dem. Di way him nasty, di first youth him get ah rape him rape him cousin breed har when she ah 15 yrs old n dem send har weh go country fi hide di belly. Ketch all court case ah tief from Burlington n IRS audit dat fi try tief gov money. Him ah gigalo. Bare use him use woman fi dem tings, so wah fi stop him from f**k batty? Deh ah foreign ah beat up woman, but ah should ah mi mek him know weh bloodclaut jailhouse ah foreign mek outta. Dick good wah? Ah pill dat tek fi him cocky stand up. Marvin 5 star is nobody!!!