A DAT YUH FI GET

WHY YUH RUN GONE PAN MARKY LIVE AND YOU KNOW DI GIRL KNOW YUH LIKKLE CHEF MAN THAT YUH TAKING??……………….DIS IS NOT ESCORT TYPE…HOW MUCH HE PAYING YOU? :ngakak

48 thoughts on “A DAT YUH FI GET

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    There were 3 people in the car on the Evening of March 24th :ngakak
    STAY INNA OONUH LANE :hammer come ah defend friend and friend Bottom’man and sed friend did ah chat yuh and how Mugly you are :malu2
    Sell yuh f*ck ova desso and buil :request

2. :ngakak :ngakak :ngakak Kfab why you saved the girl messages though :bingung
    Looks to me like you never trusted, never was a genuine friend and was waiting for any day name day, that dem f*ck dem self :nerd

Only your friends no your secret and only he can reveal it…..watch oonuh self :ngakak :ngakak Social Media and texting always prove as vicious tell all proof!

1. But rush seh shi save every message, that her phone have over 256gb and when shi run out of memory shi guh buy more because shi save EVERYTHING.

2. SHUT THE HELL UP.

RELEASING TEXT SHARED WITH A FRIEND IS THE LEAST OF THE GAL WORRIES..

THEY JUST LEFT HER ON THE HIGHWAY, DARK, LONELY PLACE FI BC DEAD SO WAH U A SEH??????

THE GAL COULD HAVE BEEN RAPED, KIDNAPPED OR WORST DEAD…..

FYI SHE AINT THE ONLY ONE WITH MESSAGES N EMAILS FROM YRS/ MTHS AGO. WHO REALLY SIT DOWN AND DELETE MESSAGES UNTIL YOU RUN OUT A MEMORY SPACE??????????????????

PLUS U CAN BUY ADDITIONAL MEMORY FOR PH THESE DAYS…. A WAH FLASH LIGHT PH U HAVE S U DELETE MESSAGES AS THEY COME TO MAKE SPACE?

YUH FIND THIS BEEF FUNNY… U WACK ASS.

3. Wooooooooooooooiiiiiiiiiieeeeeeeee Bruck_rush u no easy a rawse eno it look like she alllll bleach out the pic dem when she ready cause she want the man look white Man Toilet Rush stay outta ppl business #favaidiot

1. RUSH BROKE AND A LOOK A HYPE..

KFAB CAME FOR HER STILL ENUH…
      THE UGLY GAL STATED HER OPINION ON THE MATTER, BECAUSE SHE WASNT AGREEING WITH THE MASS KFAB COME FI HAR GOOD … LOL LOL

NOT THIS ISNT ABOUT KFAB ANS SHAM ANYMORE NOW THIS UGLY WASHED UP GAL RUSH INVOLVED… MI JUST NUH A RASS..

4. THIS MAN DONT LOOK BAD AT ALL……

JUST NEED A LITTLE FIX UP HERE AND THERE..COUPLE NICE BUTTON DOWN SHIRT, SHORTS, COUPLE LOAFERS AND HIM GOOD TO GO…

THE BIGGEST THING IS THAT “ENGAGEMENT RING RECEIPT”

RUSH AN APPRAISAL RECEIPT THOUGH ….. GAL U DUNCE BAD…. LOL LOL
    APPRAISALS ARE ISSUED WHEN YOU TRYING TO SELL SOMETHING A PROPERTY, AN ITEM , AND IN THIS CASE A RING……. YUH MAN SOLD AN ENGAGEMENT RING TO THAT JEWELRY STORE…… YOU CLEARLY JUST PULLING SHIT OUT U ASS NOW… GAL U COULDA GOOGLE BEFORE U MEK A FOOL A YUH SELF..

BOUT YUH A TALK BOUT ENGAGEMENT AND MARRIAGE.

MI RASS… THIS TOO FUNNY

1. Umm no, yuh is reakize that you also get appraisal receipt or report after the purchase of expensive jewelry and not just when you sell it. Guess you not used to expensive jewelry process.

2. OR WHEN U TRYING TO GET INSURANCE FOR A HOUSE, JEWELLERY AS WELL.

THAT RECEIPT CLEARLY ISNT THE RECEIPT THE ALLEGED ENGAGEMENT RING PURCHASE .. MORE LIKE THE MAN DID A TRY GET IT APPRAISED FI GET INSURANCE ON IT….

BOY AT THIS POINT I CANT KEEP UP…

MARKIE WHERE U AT YOU ALONE CAN PUT THESE GAL INNA THE NAUGHTY CORNER….

5. Mi seh Met, I laugh suh till, look the other day I was telling her to be humble and shi nuh listen, Latty right fi seh di man dem piss seep through her brain because dis likkle girl nuh tek telling atall, har head tuff bad, now look weh a reach har. Mi wonder how from the year start shi nuh tek nuh trip but now mi realise seh it look like a di likkle tax return use to fund the trips but Trump mash up everybody wid them tax money suh shi stuck.

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A bout 10 pound mi lose in yah a dwl no sah a right yah nice. Mi seh!

6. This was bound to happen. Mi deh pon Markie live last night and fi di whole time Rush deh pon it she was siding with Shamiele and her man. Mi a wonder if Rich Rush nuh shame? Kfab dash out di whole a yuh business and mi nuh tink yuh can ever redeem yuhself. For some strange reason you are always in some kind of mix up. Yuh run guh defend Shanice wah day and now yuh inna problem and none of your “friends” to the rescue.
    Rush, fi a “business woman” you are veryyyyyyyy nuff and veryyyyyyy extra. Mind the business that pay you. If a pussy yah sell watch dat and stop run in pon people business. You are quick to bash people and call dem out and yuh never know seh your day did a come.
    Now we understand why yuh dig out di man eye and cut off him head. Mi did tink a prize possession only to find out is a common fowl yuh a brag bout. Girl yuh nuh mek no sense, no matter how much you try to justify your actions, you are a damn disgrace. When yuh see people business, leave it alone. Yuh walk and trouble nuff people an mi sure if some people di deh a Jamaica yuh face get kick in. Yuh need fi gather you pussy pension, cause the truth has surfaced. The man married inna real life. Yuh a post up appraisal, yuh have sense? Obviously not. Mi not even think yuh deh pon earth right now cause your file dash right out!!!! Mi sure yuh a walk roun like mad ooman right now.
    Fi a young girl, your priorities are a mess and you need some therapy. Tek the coins weh yuh have and get some help fi you psychological issues. Obviously you are lacking something, somewhere and tek weh yuhself offa social media.

7. Loud up her bloodclatt yes nuff an brite she nuffi run in pon the people dem argument she eva have 2 cents to give when she nuh needed. Now this egg frying chef is mystery no more *in a mi dancehall queen voice* man not even look good an fi a gal weh hype so mi did a expect oh so much more….somebody hurry an find the wife or estrange wife please…

8. But met Yall dont see she start up back di drama wid Shamar and kimone. It dem.pon Shamar story go look.

9. Dis yah tea piping hot to baxide, mi did think it was a rich man rush deh wid but low and behold is a regular 9 to 5 like most people and what is funny is that rush look down on people who’s doing their 9 to 5, you cannot make this shit up. So all this time rush a pressure the poor man fi use up all him tax return to bring her on trips just to showoff on insta and then a talk seh she and the man have argument in January and him run guh buy ring because him nuh waah lose har, when the man is already MARRIED, a wah duh rush :ngakak :ngakak :ngakak :hammer

1. Cassie dem give it to piss brain broke rich yuh know from when mi tell di gal fi come a class. :ngakak :ngakak

1. :ngakak :ngakak I is late but i is are deh here :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A waaah piss up in yah a dead mi a dead oooooooooo mi seh tory come right a bump. Mi know broke rich cudda neva a sell nuh good pussy cause she naaaa show a ting gal get house car an di works place fi lib an such all broke rich show a some trip she all Photoshop har self inna ooooooooo :ngakak

10. Kfab you work ?? You always in this and that and throwing shades you put up say you work hard but is where you work that you can afford the names you love wear dem say one of her man work a bank so maybe him a help har scam. But no him then say breed har or a suwayne a the daddy ? All you kfab you shoulda glad for makeup and name brand or else you woulda look like never never

11. RUSH NUH UNDERSTAND HERSELF…..

YOU WILL BE ACCEPTED AS APART OF THE MASS…. NONE OF THESE GIRLS GIVE 2 SHIT ABOUT YOU. YOU AINT SHIT LOCALLY OR INTERNATIONALLY.

GO SIT YUH ASS DOWN NOW MAN………………….SICK A YUH NOW MAN.

TOO RASS NUFF……

12. Dah gal deh rush can fight cause due to how she running her bbc ignorant ass stinking mouth is like shi want a gal kick up har big hole smh

13. This is what I can’t deal with ppl on markie live even bossydolly a run in when you forget bkflynest fuck your sister both of you on the live running up your mouth plus dolly you can’t curse ppl bout them a tek battyman bcuz you live ina house with one plus your sister sweet fuck the battyman. Before you come on live talking make sure your closet clean. Some of you guys unfair bcuz Kfab wrong to go on live second she got one bruise on her leg true she a bleach she look like she hit her foot coming out the car. They both wrong

1. Dolly & Richrush was doing the most. Dolly lucky a Neva she the people Dem research. She gets to live another day. Although her file is already anchored ova yere. Lol

14. This is tew much :ngakak :ngakak yes kfab wap har up but Kfab u play too ruff .. :ngakak :ngakak :ngakak me say metters all sweets and Dolly was on the live last night me shock so till : :takut :taku

15. To how Rush stunt on the gram I thought her man was a tycoon or some shit only to find out is a regular man with a regular job and yet she had the nerve to talk that people are stuck at their desk job while she stays home and make money and feel up herself. How does that humble pie taste rush? I can’t wait for them to post the wife, when shi find out yuh get knock.

16. But a nuh tht a di sweetest thing the man a lick out she and bout 4 other gal batty and nah give her money fi travel regularly a nyc whole time she a go a New York a buddy pass this likkle gal travel on. The man all married and have twins, and the liad say she never deh wid a married man a day in her life. Look wah all this lying cause miss goody too shoe, u and u man nasty a like a try suck out the gal vaggy when she deh pon her period. You ugly n nasty my my u have too much a gwaan u have to pick a struggle u can’t be both jah know.

17. OK ……………….
    SINCE NOONE WANTS TO SAY IT. THIS BEEF BETWEEN KFAB AND RUSH IS AN IN THE MOMENT THING… RUSH JUST NUFF AND WANNA BE SEEN AS USUAL.

KFAB TALK TO ME NICE AND CLEAN……
    WE OUT HERE DEFENDING YOU LIKE THE US ARMY. WE A CUSS OUT GAL, WOMAN, BOY AND GAL FI YUH.

ADDRESS THIS SHAMLEE THING; HOW THE MAN SEH HIM NEVA BEAT AND THROW U OUT HIS CAR.

WE OUT HERE A PROTEST AND WAR… BIGGER THAN WORLD WAR 3 FOR YOU AND HOW THEY LEFT IN THE DARK, LONELY PLACE.

WE HURT HOW YOU BRUISED AND ALL NAILS GONE AND A BLEED.

DASH OUT THE FACTS ABOUT THIS SITUATION… WE REALLY DONT CARE BOUT RUSH WASHED UP STORY ABOUT U.

SHOULD WE BE OUT HERE DEFENDING AND WAH BEAT SHAM AND HER MAN FOR U???

DASH OUT THE FACTS GOODIE!!!!!!

18. RUSH GO SIT UR WASHED UP, NOBODY SEE U ASS DOWN..

WE AGO SET SLICK ON YOU (SLICKIANNA); THIS IS REALLY YOUR LEVEL AND CLASS A GAL FI WAR WID.

THEN AGAIN SLICK RAMP RUFF SHE NUH REALLY INNA THE BAG A CHATTING….

RUSH GWAN STAY INA THE DARK HOLE DEH GOODIE… WE DONT WANT TO SEE OR HEAR YOU STORY ABOUT KFAB RIGHT NOW.CHECK US NEXT MONTH OR SO WHEN THIS SLOW AND WE BORED. RIGHT NOW THINGS FESTIVE BAD…. SHE GROWN AND HAVE KIDS, THE GAL HAVE HISTORY LIKE WE ALL DO.

THEN AGAIN YOUR HISTORY LONGGGGGG N U NUH REACH 25 YET..

YUH KNOW WAH MI AGOO LEAVE THIS CAUSE IF MARKIE COULDNT SUMMARIZE AND CLOSE TIS ISSUE LAST NIGHT WITH 1.5HRS LIVE DEM MI NUH KNOW AT THIS POINT…..

19. Wondering when all a this ago boil down so we can start ask a who fat man kfab a breed fa…. word on the street is Suwayne fashion

20. Craig is not a chef, he owns a real estate firm in NJ.

Smart Realty, Inc.
    986 River Rd
    Edgewater, NJ 07020
    Phone: (201) 886-0800

Go and see him if you looking to rent or buy a house. Hes actually a decent man, low key.

1. Rush yuh too bc lie, the man is an AGENT at the company and he is also a chef, the man is working TWO jobs and he doesn’t own any business which you also lied about saying that he owns several, why do you lie so much? One of his other women also dash out the receipts that is buddy pass you travel on to NY and you also use your OWN money to fund some of these trips to bring Craig on because you are dying for him to divorce his wife and marry you, yuh sad nuh bc.

21. Everyone knows I am not a big fan of Rich Rush but Kfab is a snake! She was saving all these chats just to expose them later. She cannot be trusted. One little opinion gove and you start leak worse than old fridge? Old snake gal.

1. All my conversations with all my friends are still open. And I mean ALL. I’m not saving shit though so that nuh mean nuttn.

22. Stop tell lie!!! him don’t own it,his a regular sales agent that works there!!
    No sah you too good :ngakak
    :ngakak
    Him have two jobs!! :nerd

23. F@&k these girls these b$&&&&& wearing all these pieces and don’t own a f&@$king car…. fake fucking life…. designer ago mad unno

24. Di gal seh broke rich live roun a di gully sed way :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak look here oooooooooo dwpbrcl heylp a wah she go duh ig ago be di best a yuh gal.

25. Ano money she seh, a fuck she seh. A chef enuh suh yuh know him probably a eat it an poor ting nuh use to eatings suh …. Awww boi! one more chance. Someone up top said you be coming to ny on buddy passes well I just opened a sell better pu$$y in ny so ur even closer and can get to class…but now di price raise yuh tek too long.

26. Honestly, she pissed off a LOT of people on that live last night. WHO sits and agrees to a man BEATING a woman and leaving her on the road fi dead?? Sis pissed me TF OFF!!!!! and had the nerves to say she would do the same if she and her friends in argument in her man’s car. I hope Shanzi and waynette and tori dem watching and watching closely too. She nuh have a loyal bone in her body. Look how Kareem Big Dreams go all out for her launch party. Bitch couldn’t support her “FRIEND” because water gone a her yard. Really??? Waynette nuh have water?? Shanzi? Tori?? Your parents nuh have water?? You couldn’t go bathe there and get dressed and go support your “friend’s” brunch?? Bitch! And couldn’t you post it the same way HE posted your event before, during and after pics? Since water gone and you can’t go, show some form of support nuh gyal. I hope you man nuh dash you outta the skanky ass, dilapidated piece a house him put u up inna dung a Jersey. Hope you keep the same energy you had last night for upholding the slackness Sham and Nashawn put up smfh