A BAYYYYYYYY

MI HAVE MI MAN PART TIME A BAYYYYYYYYYYY :ngakak …LOOK AT MIKE AND HIM WIFE OF 35 YEARS OOO AND WHEN HIM DONE HIM WIPE HIM MOUTH AND GONE A DI MATE ..LORD YUH SEE IT AND YUH KNOW IT LORD..SOME WOMAN NAH GO STOP GET BUN ALMIGHTY LORD..SOME WOMAN MARRIED 35 YEARS LORD AND A GET BUN 36 YEARS LORD..MAN TEK BLUE PILL FI GIVE DEM BUN LORD. HELP DEM O LAWD CAUSE BUN NAH GO STOP BITE AND CRAMPLE DEM LAWD..HUSBAND BUDDY WAA GPS LAWD..FUNGUS NAH GO STOP HIM LAWD. DI WIFE GET USED TO DI RING A BUN LAWD AND MATE NUH BUSINESS WID A TING LAWD

18 thoughts on “A BAYYYYYYYY

1. What is she sticking out her tongue for…she aint no better than her mate the whole a dem a exchange body fluids. It would appears the man a go bare back wid all a them don’t it. Lady keeps shading home girl Lauren and mi sure a nuff a lauren pum pum juice she swallow and vice versa for Lauren. They all suffer from low self esteem.
    Man clown and no ambition dem nuh have, which woman inna har right mind would want to be a harlot to a dam dinosaur low class man wid a few cash. disgusting set.

2. Watch the likkle hook nose frigga to nuh dam fuggly. I know plenty men with sweethearts that respect them wife none the less but a buttu inna a benz is still a buttu.

3. This matey that got dropped is really hurting, she putting all of Mike’s business dwl. Mike please pick up back the desperate, stalking bitch so she can stop sen in your life stories. Thanks.

1. the people them fi talk cah them on instagram showing off like them a live nuh portion a life sad like. The daughter mi wah to hold her and give a proper hairstyle her hair gives me an instant migraine. Lauren if yuh ova yah a read put the likkle girl in seat belt and stop video pon yuh phone that is child endangerment mam!!!!!

4. Miss “Wife” a picture says a thousaund words right……BUT A BABY SAYS WAAAAAAYYYYY MORE! all inna mi old age Ah me woulda haffi have the baby NOT THE MATE! If you cant stop the f**k at least buy condom gi him and even drop some off to Lauren and Roxan…. I bet you if Roxan breed, she HAFFI DASH IT WEH!!! BET ALL THE MONEY WEH MIKE HAVE; I maintain, ah shoulda YOU carry Lauren fi dash weh Leah inna di garbage!!!! yuh is a W.I.F.E: Wash, Iron, F**k,Etc mi hurt fi yuh and mi know Lauren from long time. gal like she fi all inna unno house ah clean and mek dinner and walk the dog #F**kYouMean and when yuh mouth or yuh hole tired yuh give her a pass KMT come wife mek mi teach yuh the ropes, Mike money tall and yuh mek Lauren and Roxanne ah shorten yuh pension noooooo sah yuh wild out this bumbo. Yuh ah go mek Leah-Marie, Lauren and Roxan gymanstics, private school and S8 out the money? yuh fava heeediat *pop corn voice* then she call herself wife? yuh shoulda gi her the box weh foota hype did get. TC mi hurt fi yuh, inna mi soul inna mi heart, Yuh need fi go down ah St. Thomas Pond and go drown yuh carelessness

5. If I had a husband like that I would cringe everytime he touched me and wonder where his mouth or dick coming from. Yuck, lady u tongue white wid nuff gyal pusci juice. U too old fi a publicly stick out u tongue
    U constitution trang doe lady….unless u have a young f*ck bwoy a keep u happy

1. the whole a dem a lowe life, head cook and botle washer…mi actually woulda say Roxanne worse why me would have my husband and leave him fi go turn concubine and try wreck someone else marriage. If she so independent why she affi suck up to this nasty dirty life.

6. Roxanne a GERMS I tell ya. GERMS! BACTERIA! I wouldn’t put it past her to breed next. Lauren ahead of her in that department. Money Mike is clearly enjoying this mess. Nicole a wonder if Money Mike still paying your bills? Because we all know you will do anything to prevent Jeffery from leaving to go work because a you name INSECURE.

1. Lauren nah mek Roxan breed!Lauren woulda call out the infantry fi beat the baby outta Roxan or pressure Mike fi mek she dash it weh jah know, the wife mek the 1st Mate ah nove better than her, I know Lauren well, she NAAAAHHHHHHHHHH mek nothing, not wife, not side side chick, or whosoever many come shorten Leah-Marie gymnastics money more than it ah get shorten by the S8. Laren know she not smart but she know seh she is a pretty chiney wid a flat belly so she use weh she have. mr. Money Mike, yuh try mek sure seh another man with more money don’t walk by Lauren nose, cause yuh woulda loose her

1. It might sound a way but a that Charlene should do to Lauren. It may sound a way but NO GAL caan come breed for my man and I know about it and don’t do anything. Worse dem money so tall. Let me stop talk yah. Charlene a ediat.

1. You didn’t read my earlier comment, Ah shoulda Charlene carry Lauren go dash Leah inna di garbage

7. That caption a cause Charlene fi fling wud pon IG till the middle of June!!! :ngakak :ngakak No sah, how it sound like a sermon a preach and mi know is Met write it up :ngakak :ngakak A mi alone see sumn white pon ar tongue :cystg

8. Matey a looooooette doe! caah mi naaa bay ova nuh dead hood a bloodclaat. And yuh wutlis tuh cause suh much years a tekking di dead an yuh nuh tun di wife inna matey yet??? Mi shant looking mi vision clear today.